11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a dat greș la Sebiș

„Satelitul“ a dat greș la Sebiș

Echipa a doua a CS Universitatea II Craiova a pierdut vineri, scor 0-1, în deplasare, în fața formației Național Sebiș, într-un joc din cadrul etapei a 6-a din Liga a III-a, seria 4. Golul arădenilor a fost marcat în minutul 5. De menționat că portarul grupării din Bănie, Laurențiu Popescu, a apărat o lovitură de la unsprezece metri.
„Nu-mi place și nici nu obișnuiesc să comentez arbitrajul, dar astăzi au fost multe decizii cel puțin bizare ale brigăzii. Golul lor a venit după o preluare clară cu mâna, au primit penalti, iar nouă ne-a fost refuzată o lovitură de la unsprezece metri în finalul partidei. Am avut câteva șanse bune de a egala, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 5. Lipsa de experiență își spune în continuare cuvântul. Ținând cont de dăruire, de efortul depus, este păcat că nu am reușit să ne întoarcem măcar cu un punct din această deplasare“, a declarat antrenorul Daniel Mogoșanu.
Unsprezecele „satelitului“ a fost următorul: L. Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Hreniuc, Luică – Iuga, Armășelu, Căle – Manea, Stancu, Petre. Au mai intrat: Gârbiță, Căpățână, Scarlat și Covrtanovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS