Acasă Sport Voleibalistele înfruntă campioana

Voleibalistele înfruntă campioana

-

Voleibalistele de la SCM-U Craiova vor încheia anul cu un meci tare pe teren propriu. Elevele lui Alex Cosma întâlnesc sâmbătă, de la ora 16.00 , campioana Știința Bacău, partida fiind găzduită de Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“.
Cu o „zestre“ de doar opt puncte, craiovencele speră într-un joc bun în confruntarea cu băcăuancele, aflate pe locul doi, la un punct în spatele liderului Alba Blaj.
Tot sâmbătă, echipa masculină de volei SCM-U Craiova va evolua în deplasare cu VCM LPS Piatra Neamț. Partida va începe la ora 12.00 și este transmisă de Digi Sport.
După ce i-au eliminat pe ungurii de la Kecskemet din Cupa CEV, calificându-se în sferturile de finală ale acestei competiții, elevii lui Dan Pascu n-ar trebui să aibă probleme în a obține a opta victorie stagională.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un...

Cât ne ajută exercițiile oculare?

Tensiunea acumulată într-o zi la nivelul ochiului, fie după statul cu orele în fața calculatorului, TV, citit, scris, limitează flexibilitatea...