13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReprezentanții CSU, atenți cu copiii de la DGASPC Dolj

Reprezentanții CSU, atenți cu copiii de la DGASPC Dolj

Reprezentanţii CSU au fost plăcut impresionaţi de colindele copiilor de la DGASPC Dolj (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Reprezentanţii CSU au fost plăcut impresionaţi de colindele copiilor de la DGASPC Dolj (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Dacă joi seară au fost atenți cu juniorii din propria ogradă, chemându-l pe Moș Crăciun la Centrul Multifuncțional ca să le împartă cadouri micuților, oficialii CS Universitatea Craiova au mers vineri, la prânz, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj, unde au dăruit plase cu dulciuri copiilor, dar nu înainte de a asculta colindele pregătite de aceștia. Repertoriul copiilor a început cu tradiționalele colinde și s-a încheiat cu cântece specifice sezonului de iarnă, în special în limba engleză. Cântecele i-au fascinat pe managerul general al CSU, Felix Grigore, pe directorul tehnic, Sorin Cârțu, mijlocașul Alexandru Băluță și directorul DGASPC Dolj, Florin Stancu, care au intrat în „joc“, aplaudând în ritmul muzicii. La final, reprezentanții CSU s-au pozat cu admiratorii lor și le-au promis că vor face tot posibilul să obțină rezultate pozitive în retur și, dacă se poate, să realizeze o participare în cupele europene.

Cârțu: Nu știu ce ne va aduce Moșul

Directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că i-au plăcut colindele și că se bucură că le-a adus un strop de bucurie copiilor de la DGASPC Dolj. „Îmi place să ascult colinde, mai ales că acum au fost și pe alt ritm decât cel românesc. A fost puțin adaptat, cu puțină muzică pop, a fost foarte frumos și am aplaudat. Am adus o bucurie acestor copii, dar mică pentru ceea ce ar avea ei nevoie. Le-ar trebui mai multă dragoste, mai multă atenție din partea tuturor“, a spus „Sorinaccio“.
Strategul CSU nu a fost convins că va fi și el vizitat de Moș Crăciun în acest an și nici nu a dorit să discute despre transferurile pe care le pregătesc cei de acolo: „Nu știu dacă am fost cuminte ca să vină Moșul și pe la mine. Poate că nu am fost așa cuminte cum credeți și nu vine. Nu știu de nici un nou atacant din Insulele Capului Verde. De când fac echipa la Craiova Kay și Nuno Rocha?! E bine pentru ei că le-a mers bine în turul ăsta și sper să-i vedem așa în continuare. Deocamdată, nu știu nimic de nici un transfer, nu știu ce ne va aduce Moșul“.

„Returul va fi mai greu“

Sorin Cârțu a vorbit și despre partea a doua a campionatului, temperându-i pe suporterii care sunt convinși că Brandan și compania vor juca în Liga Europa în sezonul viitor. „Cupele europene? Mai e un retur care cu siguranță va fi mult mai greu decât ceea ce am întâlnit în prima parte. Dacă ne vom comporta mai bine decât în tur, ne vom gândi și la o participare în cupele europene. Cum să nu mai pierdem până la final? Ne credeți invincibili? Și înfrângerea face parte din joc. Depinde cum o suporți, din ce cauză se întâmplă, sunt fel și fel de factori care conduc la eșecuri. Suntem într-un moment bun acum și mă refer la ce s-a întâmplat în turul campionatului. Seria celor 11 meciuri fără înfrângere din campionat se datorează în primul rând jucătorilor, e meritul grupului. Au fost super, au înțeles ce vrem de la ei și a ieșit bine. Din acest motiv spun că în retur mergem pe aceeași linie și trebuie să muncim mai bine dacă vrem să îmbunătățim poziția din clasament“, a încheiat Sorin Cârțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS