Acasă Sport Volei (m): SCM-U Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei...

Volei (m): SCM-U Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV!

-

Voleibaliştii din Bănie s-au calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei CEV (foto: Claudiu Tudor)
Voleibaliştii din Bănie s-au calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei CEV (foto: Claudiu Tudor)

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova s-a calificat, aseară, în sferturile de finală ale Cupei CEV, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de  3-o (25-16, 26-24, 25-18), formaţia ungară Kecskemet, în meciul retur din optimile de finală a celei de-a doua competiţii europene intercluburi.

În meciul tur, alb-albaştrii s-au impus în Ungaria cu scorul de 3-0.

Reamintim modificarea de regulament decisă de Confederaţia Europeană de Volei încă din sezonul trecut.

Echipa calificată în urma partidelor tur-retur va fi cea care acumulează mai multe puncte pe ansamblul celor două manşe.

Se acordă 3 puncte pentru victorie cu 3-0 sau 3-1, 2 puncte pentru victorie cu 3-2, 1 punct pentru înfrângere cu 2-3, 0 puncte pentru înfrângere cu 0-3 sau 1-3.

Dacă punctajul general este 3-3 după cele două manşe, se joacă set de aur pentru stabilirea echipei calificate mai departe, indiferent de setaveraj.

În sferturile de finală oltenii au şanse mari să înfrunte puternica echipă Trentino, din Italia, care va juca mâine returul cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv.

În tur, Trentino s-a impus cu 3-0.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Schimbările de spirit şi micile distrageri iritante v-ar putea provoca temporar o contradicţie cu un partener. Puteţi percepe insulte acolo unde...