17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei: SCM-U Craiova a luat un punct în meciul cu echipa campioană

Volei: SCM-U Craiova a luat un punct în meciul cu echipa campioană

Craiovenii (în alb) au fost foarte aproape de victorie în disputa cu Tomis Constanţa
Craiovenii (în alb) au fost foarte aproape de victorie în disputa cu Tomis Constanţa

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, de echipa campioană, CVM Tomis Constanţa, cu scorul de 3-2 (25-16, 31-33, 21-25, 25-22, 15-11).

Partida a contat pentru etapa a 10-a din Divizia A1, iar în urma acestui rezultat oltenii au luat un punct, iar formaţia de la malul mării a plecat cu două puncte.

„Am început destul de ezitant, nu am reuşit să trecem peste acest trac al meciului. Poate i-am respectat prea mult pe adversari, nu am jucat atât de degajaţi şi atât de liniştiţi cum ne-am fi dorit. Nu înţeleg nici de ce arbitrul a fluierat aşa, când se făcea 13-13 în ultimul set, dar se pare că arbitrii ţin cu cei puternici. Până la urmă, trebuie să recunosc că băieţii au făcut tot ce au putut astăzi. Din păcate am jucat un nou meci de cinci seturi care ne duce la epuizare şi să vedem ce vom face în următoarele două jocuri de săptămâna viitoare”, a spus la finalul partidei antrenorul craiovenilor, Dan Pascu.

SCM-U Craiova va juca marţi meciul retur din optimile de finală ale Cupei CEV, cu Kecskemet din Ungaria. Partida se va disputa în Polivalenta din Bănie, de la ora 19.30. În tur, oltenii s-au impus cu 3-0 şi mai au nevoie să câştige două seturi pentru a se califica în sferturile de finală.

Tot astăzi, echipa feminină de volei SCM-U Craiova a jucat în deplasare cu liderul Diviziei A1, Volei Alba Blaj. Oltencele au fost învinse cu 3-0 (25-23, 25-15, 25-12).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS