24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor în semifinalele Cupei Ligii

Pandurii vor în semifinalele Cupei Ligii

Antrenorul secund și interimar totodată al echipei Pandurii Târgu Jiu, Dorian Gugu, își dorește ca gruparea gorjeană să se califice în semifinalele Cupei Ligii și a adăugat că o victorie în partida cu Oțelul Galați, programată astăzi, de la ora 20.00 (Look Plus), pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, va compensa rezultatele mai puțin bune obținute în campionat.
„Munca de unul singur este foarte grea, dar sperăm să trecem cu bine meciul de vineri, vrem să câștigăm și să ne calificăm mai departe. Așa vom mai uita din meciurile anterioare. Toate meciurile sunt grele, sperăm să fim noi echipa care va câștiga. Avem un lot mai bun decât Oțelul, jucăm acasă, așa că vrem un rezultat favorabil. M-aș bucura să câștigăm, dar bucuria va fi trecătoare. Dacă până acum s-a jucat cu un nucleu de jucători, nici eu nu voi schimba ceva. Este final de campionat, băieții sunt mai nervoși pentru că rezultatele nu au fost pe măsură. Sper ca la finalul acestui meci să fim bucuroși de accederea în semifinalele Cupei Ligii. Sunt jucători profesioniști, sunt plătiți, trebuie să fie concentrați. Antrenorii pleacă, alții vin, jucătorii rămân. Ultima impresie contează foarte mult“, a afirmat Dorian Gugu.
Acesta a rămas singurul tehnician de pe banca Pandurilor, după ce Petre Grigoraș, Marian Dinu, Dan Moței și Gheorghe Avram și-au reziliat contractul cu gruparea gorjeană. Noul antrenor al gorjenilor este Edi Iordănescu, acesta urmând să fie prezentat oficial în ianuarie, la reluarea pregătirilor. Fiul selecţionerului României a semnat ieri un contract valabil un an şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu.

 

Cupa Ligii

Sferturi de finală: astăzi: Pandurii Târgu Jiu – Oțelul Galați (20.00, Look Plus), mâine: Dinamo București – Universitatea Cluj (20.00, Look TV), duminică: Astra Giurgiu – Viitorul Constanța (16.30, Look TV), CSMS Iași – Steaua București (20.00, Look Plus).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS