14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Cristina Neagu: Sunt extrem de dezamăgită de rezultat

Handbal (f) – Cristina Neagu: Sunt extrem de dezamăgită de rezultat

Cristina Neagu (în roșu) este golgheterul României la acest turneu, cu 17 goluri (foto: Prosport)
Cristina Neagu (în roșu) este golgheterul României la acest turneu, cu 17 goluri (foto: Prosport)

România a scăpat aseară printre degete o victorie cu Danemarca (29-29), în meciul al doilea de la Campionatul European, rezultat care ar fi schimbat total calculele pentru faza a doua a turneului final din Ungaria şi Croaţia.

Cristina Neagu, autoare a 10 goluri în partida de aseară, s-a arătat dezamăgită de rezultat, dar a precizat că echipa a prins mai multă încredere şi poate arăta mai bine în jocurile care vor urma.
„Din păcate am pierdut un punct, eu sunt extrem de dezamăgită de rezultat. Am fost la 5 secunde de două puncte mari, dar la fel ca şi după jocul cu Norvegia, nu mai avem ce să schimbăm acum, ci doar să facem schimbări pentru meciul următor. Important este că am demonstrat o altă faţă a echipei României, iar ce s-a întâmplat cu Norvegia a fost o zi neagră”, a fost reacţia Cristinei Neagu, care creşte de la meci la meci la Campionatul European.

Marcatoarele României în meciul cu Danemarca au fost: Neagu 10 goluri, Ţăcălie 10, Chiper 3, Chintoan 2, Pintea 1, Nechita 1, Perianu 1, Ardean-Elisei 1.

În celălalt meci disputat aseară, Norgevia a învins Ucraina cu scorul de 34-23.
Clasamentul grupei B după primele două etape arată astfel: 1. Norvegia – 4 puncte, 2. Danemarca – 3 puncte, 3. România – 1 punct, 4. Ucraina – 0 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS