19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii lui Grigoraş, eliminaţi din Cupă

Pandurii lui Grigoraş, eliminaţi din Cupă

Gorjenii (în albastru) au părăsit Cupa României
Gorjenii (în albastru) au părăsit Cupa României

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să se redreseze după insuccesul cu FC Botoşani, de pe teren propriu, din Liga I. Trupa lui Petre Grigoraş a capotat din nou, de data aceasta în Ardeal, scor 0-1, în confruntarea de miercuri seară, din sferturile Cupei României, în faţa Universităţii Cluj, care a acces astfel în semifinalele competiţiei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ceppelini (’55).

Universitatea Cluj: Panagopoulus – P. Jovanovic, Skvorc, Ninu, Bambara – R. Costin – Mengolo, Cristocea (’70, A. Lungu), S. Stojanovic (’46, Ceppelini), Gravenberch (’82, Viveiros) – Lemnaru. Antrenor: George Ogăraru.

Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovic – Nistor, Anton, Răduţ (’84, Predescu) – Buleică (’72, Nicoară), M. Roman, Shalaj (’72, Shamsin). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Viveiros / Momcilovici.

Au arbitrat: Cristi Balaj – Octavian Şovre, Ovidiu Artene; Iulian Călin.

Observatori: Aron Huzu, Adrian Mihalcea.

 

Ogăraru – bucurie moderată, Grigoraş – nu renunţă la luptă

 

Tehnicianul Universităţii Cluj, George Ogăraru, a subliniat tăria de caracter a echipei sale. „Este o victorie importantă, pentru istoria Universităţii este important să fim din nou în semifinalele Cupei după 19 ani. Am reuşit să creez o familie, o echipă care a dat dovadă de caracter atunci când a fost nevoie. Nu este uşor să joci două meciuri în patru zile pe acest teren greu, mai ales când ai în echipă jucători de peste 30 de ani. Nu facem înmormântare după înfrângeri şi nici nuntă după victorii”, a spus Ogăraru, citat de prosport.ro.

„Suntem în impas, abia aşteptăm să se termine turul şi să remediem problemele în iarnă, când orice modificare e posibilă. Eu nu renunţ, dar dacă se decide că sunt vinovat, mă dau la o parte”, a declarat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS