17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea și FC Olt au viață grea în weekend

CSM Vâlcea și FC Olt au viață grea în weekend

Formațiile oltene care evoluează în Liga a II-a, seria 2, CSM Vâlcea și FC Olt Slatina, au parte de meciuri dificile sâmbătă, de la ora 11.00, în runda a 15-a.
CSM Vâlcea, fostă Damila Măciuca, primește vizita fostei CSM Vâlcea, actualmente CSM Reșița, fapt care creează unele animozități în Zăvoi, chiar dacă finanțatorul bănățenilor, Cătălin Rufă, susține că ambele combatante s-au rupt de trecut. „Va fi un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat. Nu mai avem motive să ne mai dăm cap în cap, Timişoara este marea favorită a seriei la promovare. Nu mai sunt rivalităţi, sper să mergem împreună în play-off“, a spus, pentru liga2.ro, Cătălin Rufă.
Căpitanul vâlcenilor, Ionuţ Stoica, își dorește foarte mult victoria contra Reșiței: „Trebuie să ne mobilizăm la maximum şi să ne impunem“.
La rândul său, FC Olt Slatina se va deplasa la Poiana Câmpina, pentru o dispută cu nou-promovata Fortuna, care însă ocupă locul secund, fiind revelația seriei a doua. Partida din Prahova va fi arbitrată de o brigadă bucureșteană, formată din Cătălin Marian Pană, Cosmin Vătămanu, Mihăiță Necula, „rezerva“ Bogdan Ionuţ Anghelinei fiind din Galaţi. Observator pentru „fluierași“ a fost desemnat Dan Jiga (Bistriţa), iar de joc, Vasile Blagoe (Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS