11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU a impresionat şi în meciul cu Rapid

CSU a impresionat şi în meciul cu Rapid

CS Universitatea Craiova şi-a trecut aseară în cont o victorie frumoasă contra Rapidului în etapa a 15-a a Ligii I. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru alb-albaştri. Ambele goluri au fost deosebit de spectaculoase. Mai intâi, argentinianul Pablo Brandan a finalizat în minutul 42 o acţiune colectivă, ruptă parcă din jocul Barcelonei.
Al doilea gol a fost opera lui Bawab, iordanianul înscriind în ultima fază a meciului cu un lob peste Bornescu, după ce l-a „pierdut” pe drum pe Coman, în minutele de prelungire ale partidei.
De menţionat este faptul că gruparea din Bănie şi-a trecut în cont şi două bare în această confruntare, prin Băluţă şi Bawab. După acest succes, echipa antrenată de Cârţu şi Săndoi are 25 de puncte şi a urcat pe locul al şaptelea în clasament. Craiova este la al 9-lea rezultat pozitiv la rând în campionat cu cei doi tehnicieni pe bancă şi la al 11-lea dacă socotim şi meciurile din Cupa României. Alb-albaştrii mai au de jucat în acest an cu Ceahlăul în campionat şi cu Steaua în Cupa României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS