10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U întâlnește „lanterna roșie“

SCM-U întâlnește „lanterna roșie“

Teoretic, Ivan Bosnjak (la minge) şi colegii săi nu ar trebui să aibă probleme la Cluj
Teoretic, Ivan Bosnjak (la minge) şi colegii săi nu ar trebui să aibă probleme la Cluj

Baschetbaliștii craioveni au meci sâmbătă la Cluj. Joacă în sala „Horia Demian“, nu în Polivalenta cea nouă, și înfruntă cea mai slabă echipă din campionat, care nu are nici o victorie după șapte etape disputate din Liga Națională.

La aproape o lună de când au obținut ultima victorie în Liga Națională, baschetbaliștii de la SCM-U Craiova dispută sâmbătă, poate, cel mai ușor meci din acest tur. Oltenii întâlnesc în deplasare echipa Universitatea Cluj, clasată pe ultimul loc în Liga Națională, fără nici o victorie în cele șapte etape disputate.
Partida este programată la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian“, nu în Sala Polivalentă inaugurată recent, și nu este televizată.
Cu un bilanț de trei victorii și trei eșecuri, elevii lui Andelko Mandic ar trebui să aibă o misiune facilă în obținerea celui de-al patrulea succes din acest campionat.
„Chiar dacă jucăm la Cluj, trebuie să luăm în serios meciul, să nu desconsiderăm adversarul și să ne facem treaba. Avem neapărat nevoie de victorie la Cluj pentru că urmează meciuri dificile în acest sfârșit de an“, consideră antrenorul sârb al echipei craiovene, Andelko Mandic. SCM-U ocupă locul șase în clasament, cu nouă puncte, la fel ca alte trei echipe.

Belin își înfruntă
fosta echipă

La echipa ardeleană evoluează americanul Kamren Belin, baschetbalist care în vară a semnat cu SCM-U Craiova, dar la care echipa din Bănie a renunțat înainte de a începe campionatul, deoarece nu a confirmat în amicale.
Cealaltă echipă olteană din Liga Națională, Energia Târgu Jiu, va evolua duminică, pe teren propriu, cu CSU Atlassib Sibiu. Partida va începe la ora 19.30 și va fi transmisă în direct de Digisport. Gorjenii ocupă locul zece, cu opt puncte, în timp ce echipa din Sibiu are 10 puncte.
După ce la jumătatea săptămânii a obținut prima victorie din acest sezon, care venea după 11 etape de „secetă“, baschetbalistele de la SCM-CSS Craiova joacă sâmbătă (ora 18.00) pe terenul liderului Universitatea Alba Iulia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS