17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea și FC Olt au deplasări grele

CSM Vâlcea și FC Olt au deplasări grele

Formațiile oltene din Liga a II-a, seria 2, au parte de adversari puternici în etapa a 13-a, programată sâmbătă, de la ora 11.00.

CSM Vâlcea evoluează în deplasare în compania celor de CS Mioveni, o echipă care și-a câștigat respectul nu numai în campionat, ci și în Cupa României, după ce a eliminat prim-divizionarele Astra Giurgiu și Dinamo București. În privința „viperelor“, gruparea din Zăvoi are un moral bun după victoria cu Șoimii Pâncota, iar Alexandru Pelici își dorește să „lege“ un nou succes. Din tabăra olteană va lipsi Mihai Deaconescu, accidentat. Partida de pe stadionul „Nicolae Dobrin“ din Pitești va fi arbitrată de Adrian Illyeş (Ploieşti), Daniel Hulubei (Vaslui) și Roman Andrei Alexandru (Târgu Neamţ), rezervă fiind Mihai Amorăriței (Câmpina). Observatori au fost desemnați Stan Prodan (Alexandria) și Aurel Ionescu (Bucureşti).
Tot în deplasare evoluează și FC Olt Slatina, oponentă fiindu-i FC Caransebeș, o echipă aflată în deficit de puncte și care se va agăța de orice minge pentru a obține un rezultat pozitiv. Confruntarea din fieful „gugulanilor“ îl va avea la centru pe Horațiu Mircea Fesnic (Cluj), ajutat de Casian Băla (Arad), Alina Mihoc (Arad) și Flavius Alin Roşu (Timişoara), observatori fiind Eduard Dumitrescu (Piteşti) și Adrian Lucaci (Arad).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS