10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii nu găsesc soluţii să pună punct crizei

Gorjenii nu găsesc soluţii să pună punct crizei

Mihai Roman a reuşit să puncteze, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside
Mihai Roman a reuşit să puncteze, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în faţa Concordiei Chiajna, în partida disputată ieri seară, pe teren propriu, ultima din cadrul etapei a 13-a din Liga I. Oaspeţii au deschis scorul prin Serediuc (’68), iar Shamsin a restabilit egalitatea în minutul 76.
Pandurii: Gliwa – Unguruşan (’81, Pleaşcă), Erico, Elton, Momcilovic – Anton, Nistor, C. Predescu (’60, Shalaj) – Buleică, M. Roman, Nicoară (’73, Shamsin). Antrenor: Petre Grigoraș.
Chiajna: Matache – Al. Stan, Alves, Bagaric, Bucurică – Lovin, Brlecic – Boldrin, Purece (’37, Ad. Cristea) – Wellington (’81, Pena), M. Dina (’65, Serediuc). Antrenor: Marius Şumudică.
Cartonaşe galbene: Predescu, Elton, Erico, Anton / M. Dina, Cristea, Brlecic.
Au arbitrat: Radu Petrescu – Laszlo Imre Bucsi, Alexandru Cerei; Horaţiu Feşnic.

 

Grigoraş: Şumudică e ca o piază rea

 

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, consideră această remiză ca un rezultat prost. „Pentru noi este un eşec faptul că nu am câştigat, dar nu ştiu dacă meritam. Am început bine şi am terminat bine, dar în rest nu am fost lucizi. Au fost foarte multe greşeli de transmitere a balonului, am fost confuzi”, a declarat Petre Grigoraş, la Look TV. „Cred că au avut ratarea campionatului prin Wellington, dar şi noi ne-am creat suficiente ocazii. Am pierdut suficiente puncte, poate unele nemeritat şi aveam nevoie de ele, dar astăzi nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor. Am avut o viteză în minus faţă de adversar. A fost şi lipsă de inspiraţie la finalizare”, a mai spus tehnicianul pandurilor, care nu a reuşit să câştige până acum vreun duel cu antrenorul oaspeţilor: „Şumudică e ca o piază rea. Nu am ţinut niciodată socoteală în faţa cui pierd şi pe cine bat. Important este ca echipa să joace bine”.

Nici căpitanul Paul Anton nu a fost prea fericit după meciul cu Chiajna: „Nu am făcut o partidă prea bună, dar bine că am reuşit să egalăm pe final. Cu puţină şansă puteam să câştigăm. Mergem mai departe. Nu am crezut că vom fi aici la începutul de sezon şi nici nu ne gândeam, dar asta e realitatea. Nu putem continua aşa, trebuie să apară şi rezultatele. Ne-a lipsit şi Mihai Răduţ. Sperăm să se refacă repede doarece avem mare nevoie de el”.

 

Şumudică: Suntem la al şaselea meci fără înfrângere

 

Antrenorul Concordiei Chiajna, Marius Şumudică, s-a declarat mulţumit de punctul obţinut la Târgu Jiu. „Pentru mine personal e important să nu pierd în faţa lui Grigoraş, e un antrenor bun, titrat, dar şi pentru echipă e important, pentru că suntem la al şaselea meci fără înfrângere. Pandurii este una dintre cele mai bune echipe de posesie din România. Arătăm altfel, am jucat, nu ne-am închis, neşansa a făcut să nu câştigăm. E adevărat că şi Pandurii au avut o sumedenie de ocazii. Sper să rezolvăm aceste situaţii de superioritate numerică, când nu reuşim să marcăm. Îmi felicit jucătorii, avem potenţial. Am jucat fotbal şi am vrut să marcăm şi al doilea gol. Este îmbucurător acest rezultat. Pandurii vor ieşi de aici, deşi traverseză o pasă nefastă. Va fi din ce în ce mai greu pentru orice echipă să bată Chiajna”, a spus Şumudică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS