12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAvrămia mizează pe victoria Craiovei la Iași: „Va fi 3-1 pentru noi“

Avrămia mizează pe victoria Craiovei la Iași: „Va fi 3-1 pentru noi“

Adrian Avrămia (tricou verde) s-a „încălzit“ cu Ştiinţa Turceni înaintea confruntării cu CSMS Iaşi
Adrian Avrămia (tricou verde) s-a „încălzit“ cu Ştiinţa Turceni înaintea confruntării cu CSMS Iaşi

Fundașul formației CS Universitatea Craiova, Adrian Avrămia, a prefațat, pentru GdS, partida de duminică, de la ora 15.30, de pe stadionul „Emil Alexandrescu“, cu CSMS Iași, echipă la care a crescut și s-a lansat în fotbalul mare. „O să fie un meci dificil. La Iași le-a fost greu întotdeauna echipelor adverse să câștige și cred că acum va fi la fel, dar avem o echipă bună și sper să reușim să ne impunem. Mi-aș dori să reușească să scape de retrogradare, deși este destul de greu, având în vedere situația care este acum acolo, punctajul pe care-l au. În ceea ce ne privește, mă bucur pentru evoluțiile și rezultatele din ultimul timp. Nu știu de ce nu au fost și înainte, dar important este că suntem bine în prezent“, a spus fundașul originar din Fălticeni, pentru GdS.
Adrian Avrămia a spus că și-ar dori să evolueze împotriva fostei sale echipe, chiar dacă este conștient că va fi huiduit din tribune, ținând cont că a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu Iașiul, pentru a veni la CS Universitatea Craiova: „Mi-ar plăcea să evoluez împotriva fostei mele echipe, să joc din nou acasă un meci, dar nu este decizia mea, ci a antrenorilor. Este adevărat că nu am plecat de la Iași în condiții tocmai bune. Mi-ar fi plăcut să se înțeleagă cluburile în privința transferului meu, să plec în relații bune și să nu fie probleme, dar dacă nu s-a putut asta este. Nu am avut încotro. Sigur că mă aștept să fiu huiduit la Iași, dar vreau să joc. Am ținut legătura cu foștii colegi, vorbesc săptămânal cu ei, dar nu ne șicanăm. Îmi pare rău pentru ei că nu au reușit să facă mai multe puncte“.
Întrebat dacă poate da un pronostic pentru meciul de duminică, Avrămia a spus că mizează pe succesul grupării din Bănie, la care speră să evolueze mai mult. „Eu cred că va fi 3-1 pentru noi. Ar fi foarte important pentru noi să câștigăm și să continuăm ascensiunea. Acum sunt la Craiova și mă interesează ce facem noi. E bine în Bănie, nu am de ce să mă plâng. Sper să joc mai mult de acum înainte și să fie bine, să mulțumim suporterii cu rezultatele noastre“, a punctat Adrian Avrămia.

Grecu: Mi-ar plăcea să revin acasă

Craioveanul Nicuşor Grecu ar putea apăra poarta ieşenilor în disputa cu CSU
Craioveanul Nicuşor Grecu ar putea apăra poarta ieşenilor în disputa cu CSU

În afară de Adrian Avrămia, în lotul Craiovei mai este un fost jucător al Iașiului, Andrei Herghelegiu, însă și în tabăra moldoveană se regăsesc fotbaliști craioveni sau care au cochetat cu Bănia. În afară de Nicolo Napoli, fostul antrenor al defunctei FC Universitatea Craiova, în lotul CSMS-ului mai sunt fundașul Milan Mitic, care a jucat pentru CS Turnu Severin și FCU, mijlocașul Adrian Olah, căpitan al formației mehedințene în Liga I, și portarul craiovean Nicușor Grecu, în a cărui carte de vizită se regăsesc echipele Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin și CS Apa Craiova.
Contactat telefonic, Grecu a afirmat că nu știe dacă va fi în lot pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, punctând că și-ar dori să apere într-o zi culorile echipei din orașul natal. „Va fi un meci foarte greu pentru noi, deoarece Craiova s-a îndepărtat de locurile care duc spre Liga a II-a și joacă mai liniștită, dar încă nu s-a salvat de la retrogradare. Pentru noi este greu să rămânem în Liga I, dar luptăm până în ultima etapă. Nu știu dacă prind lotul pentru meciul cu CSU, dar mi-aș dori. Îmi aștept rândul, vreau să văd ce se întâmplă din iarnă. Aș vrea să mi se dea mai multe șanse să apăr, dacă nu, iau în calcul și varianta să plec. Mai am doi ani și jumătate contract cu Iașiul, dar mi-ar plăcea să revin acasă cândva și să apăr culorile echipei orașului meu. Cred că orice jucător își dorește asta“, a declarat Nicușor Grecu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS