17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Cârțu a contrat-o pe Olguța Vasilescu

Sorin Cârțu a contrat-o pe Olguța Vasilescu

Sorin Cârţu şi Emil Săndoi îşi doresc ca echipa să joace pe „Oblemenco“ până la finalul turului
Sorin Cârţu şi Emil Săndoi îşi doresc ca echipa să joace pe „Oblemenco“ până la finalul turului

La partida CS Universitatea Craiova – FC Botoșani a luat parte și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, edilul declarând răspicat că acesta a fost ultimul joc găzduit de legendarul stadion „Ion Oblemenco“. „A fost ultimul meci pe «Ion Oblemenco». Nu mai vreau să mai negociez cu nimeni rămânerea pe acest stadion pentru că nu se mai poate. Dacă anul acesta nu intrăm în procedurile de licitaţie cu stadionul, riscăm să îl pierdem. În 2016 vă promit că vom avea un stadion nou, cel mai frumos din România“, a declarat primarul Craiovei.
Afirmațiile Olguței l-au iritat pe directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, care nu a ezitat să afirme că plecarea echipei de pe fostul „Central“ ar fi o mare greșeală, ținând cont că nu mai sunt decât două meciuri de jucat pe teren propriu în campionat, cu Rapid și Ceahlăul, și unul în Cupa României: „Nu cred că ni se poate pune o asemenea piedică, este o lipsă de respect faţă de munca pe care am depus-o la această echipă. E fault de tipul lui Şeroni asupa lui Bancu. Nu cred că poate cineva să ne faulteze în felul acesta. Nu are voie nimeni din Craiova să ne dea în cap dacă vor să facem ceva cu această echipă. Ar fi o greşeală capitală, o gafă incomensurabilă“.
Nici căpitanul Brandan nu este de acord ca ultimele jocuri din 2014 să fie disputate pe „Extensiv“: „Sperăm ca arhitectul să piardă avionul şi să nu mai vină acum. Acum avem nevoie de stadion şi de fani. Măcar să terminăm turul, după care se poate face ceva frumos aici“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS