Acasă Sport Fotbal - CSU II Craiova, victorie frumoasă cu Știința Malu Mare

Fotbal – CSU II Craiova, victorie frumoasă cu Știința Malu Mare

-

Andrei Sin (în galben) a fost cu două clase peste toți ceilalți jucători de pe teren
Andrei Sin (în galben) a fost cu două clase peste toți ceilalți jucători de pe teren

CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 5-1 în fața formației Știința Malu Mare, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga a IV-a Dolj.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Ștefan Stancu, acesta îndeplinind o simplă formalitate de la patru metri, după o pasă a lui Sin, care driblase și portarul (’10). La doar două minute s-a făcut 2-0, Herghelegiu marcând din colțul careului mic, lateral dreapta, după ce l-a ”culcat” pe portarul advers. Forcingul a continuat și s-a făcut 3-0 în minutul 15, Herghelegiu a scăpat pe partea dreaptă și i-a pasat lui Andrei Sin, care a marcat din alunecare.

Oaspeții au redus din diferență prin Costinel Vasilică, decarul formației din Malu Mare șutând imparabil, pe jos, lângă bară, din marginea careului de 16 metri (’30).
Ștefăniță Stancu a bifat ”dubla” în minutul 62, după o centrare excelentă a lui Dicu, de pe partea dreaptă, iar rezultatul final l-a stabilit Herghelegiu, care a șutat de la opt metri, lateral dreapta, după o combinație cu Sin (’79).

CSU II Craiova: Straton – Marcu (’46, Bogdan), Dicu, Lisandru, Roșu – Dinu (’80, Gheorghiu) – Sin, Șt. Stancu, Gârbiță (’75, Enache), Farcaș (’39, Buzan) – Herghelegiu. Antrenori: Nicolea Zanfir, Marian Bâcu.
Știința Malu Mare: Pițică – Pârvoiu, Bârsanu (’85, Teleianu), Dreniceanu, Mirea – Dodoacă, Barbu (’51, Bălan) – Bonceu (’52, Ionescu), Mihart, Vasilică – Barbărasă. Antrenor: Ștefan Cismaru.
Au arbitrat: Andrei Claudiu Filip – Loredana Dida, Daniela Constantinescu.
Observatori: Bogdan Pâncu, Radu Vitan.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...