11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Ana Ivanovic a învins-o pe Eugenie Bouchard la Turneul Campioanelor

Tenis: Ana Ivanovic a învins-o pe Eugenie Bouchard la Turneul Campioanelor

 

Jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, după o oră și 23 de minute, în cel de-al doilea meci din Grupa Roșie de la Singapore, competiție dotată cu premii totale în valoare de 6,5 milioane dolari, transmite Agerpres.

În primul meci al zilei, românca Simona Halep a produs o mare surpriză, învingând-o fără drept de apel, cu 6-0, 6-2, pe cea mai bună jucătoare a lumii, americanca Serena Williams, numărul unu mondial.

După aceste meciuri, clasamentul Grupei Roșii este dominat de Simona Halep, cu 4 puncte, românca fiind singura care a reușit să câștige ambele partide disputate la această competiție, urmată de Serena Williams și Ana Ivanovic, cu câte 2 puncte (fiecare câte o victorie și o înfrângere) și Eugenie Bouchard — 0 pct (2 înfrângeri).
Turneul Campioanelor continuă joi cu meciurile Serena Williams — Eugenia Bouchard (Grupa Roșie), Maria Șarapova — Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki — Petra Kvitova (Grupa Albă).
Vineri, Simona Halep urmează să dispute ultimul său meci din Grupa Roșie, în compania Anei Ivanovic, reprezentanta țării noastre fiind la un singur pas de calificarea în semifinale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS