17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Mateiu cred într-un succes la Brașov

Fotbal – Săndoi și Mateiu cred într-un succes la Brașov

Emil Săndoi și Alex Mateiu își doresc un rezultat pozitiv în meciul din Ardeal, cu FC Brașov
Emil Săndoi și Alex Mateiu își doresc un rezultat pozitiv în meciul din Ardeal, cu FC Brașov

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi, la Sala Polivalentă, o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul Alexandru Mateiu au prefațat partida din deplasare, cu FC Brașov, programată vineri, de la ora 21.00 (Look TV), contând pentru etapa a 12-a din Liga I.
„Ne așteaptă o partidă dificilă, Brașovul a câștigat la Rapid cu 1-0, a reușit să acumuleze 16 puncte în campionat, sunt pe o poziție bună, iar noi venim după un joc cu Chiajna, în care nu am reușit să ne impunem și avem 13 puncte. Mergem la Brașov cu speranțe, vrem să obținem un rezultat bun. Jucătorii s-au pregătit bine în această perioadă, exact cum s-a întâmplat și înainte, i-am văzut concentrați și hotărâți să trecem peste, nici nu știu cum să-i zic, semisucces sau semieșec cu Chiajna, pentru că ați văzut că am avut neșansă la început de joc. Sperăm să ne întoarcem cu punct sau cu puncte, avem nevoie de un rezultat bun, pentru că vă aduceți aminte că vă spuneam că încercăm să ne distanțăm de acea linie de clasament care delimitează echipele care rămân în prima ligă de cele care vor retrograda”, a declarat Emil Săndoi.
„Mă bucur că am prins lotul de 18 după o bună perioadă de timp și vreau să ajut echipa cât pot de mult. Ne așteaptă un joc dificil la Brașov, este o echipă care a jucat tot timpul bine pe teren propriu, dar sperăm să ne întoarcem cu toate cele trei puncte de acolo. O să avem o săptămână foarte grea, cu trei jocuri importante și sperăm să scoatem maximum de la fiecare meci și să ne asigurăm participarea în viitoarea fază a Cupei României”, a punctat Mateiu.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS