16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasie, victorie după o lovitură la ficat

Tănasie, victorie după o lovitură la ficat

\n

Pugilistul craiovean Sorin „Pantera“ Tănasie a revenit în ringul de box, după o pauză de aproximativ cinci ani, cu o victorie. Olteanul a participat sâmbătă la gala de box profesionist de la Timişoara, la categoria supercocoş, şi a avut nevoie doar de două runde pentru a-şi depăşi adversarul, pe Ionuţ Boghean, prin KO tehnic. „Am spus şi înainte de meci că sunt bine pregătit. Îmi mai spusese Flaviu Biea câte ceva despre adversarul meu, pentru că fuseseră colegi la lotul naţional. L-am lovit bine cu croşeul de stânga peste umăr. Mai drevreme îl înţepasem cu un upercut la ficat şi am văzut că se ferea. Se ştie că lovitura la ficat nu iartă. Mă bucur că am câştigat meciul de revenire în box. Am aşteptat cu nerăbdare să demonstrez că mai am un cuvânt de spus. Drumul spre un titlu abia acum începe“, a spus pugilistul craiovean, de 33 de ani.
Sorin, care a reprezentant cluburile CSM Craiova şi SuperPro Sibiu, a avut parte de o galerie numeroasă venită din Bănie şi pe deasupra cei aproximativ 1.500 de spectatori prezenţi în „Constantin Jude“ l-au susţinut pe el, nu pe Boghean, sportiv pregătit de cunoscutul Titi Tudor, antrenorul care l-a descoperit pe Leonard Doroftei.
În capul de afiş al galei de la Timişoara, Flavius Biea l-a învins pe Robert Cristea, adjudecându-şi titlul naţional la profesionişti. Biea este legitimat la un club profesionist din Hamburg, EC Boxing, pregătindu-se sub îndrumarea unui vicecampion olimpic, Oktay Urkal. Tot acolo este legitimat şi Cristian Ciocan „Hammer“, iar alt pugilist mare din România, Viorel „Bombardierul“ Simion, se află în pregătire la clubul german. Cei trei ar urma să participe luna viitoare într-o gală la Hamburg, la care a fost invitat şi craioveanul Sorin Tănasie, care ar putea să continue pregătirea acolo. La Hamburg a făcut carieră la profesionişti şi Mihai Leu, dar şi fraţii Klitschko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS