10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElevii CN „Elena Cuza“ au refuzat premiile de la CS Universitatea

Elevii CN „Elena Cuza“ au refuzat premiile de la CS Universitatea

\n

Elevii claselor IX-XII de la Colegiul Naţional „Elena Cuza“ s-au întrecut, ieri, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, din Craiova, într-o competiţie de fotbal în sală, intitulată „Goal!“. Întrecerea internă a liceului amintit, organizată de Asociaţia pentru Promovarea Tinerilor din Craiova, s-a bucurat de un număr mare de spectatori şi a oferit un show veritabil pe parchet. La start au fost prezente 20 de echipe. Trofeul a fost adjudecat de elevii clasei a XII-a I, care i-au învins în ultimul act pe cei din clasa a XII-a F, cu un categoric 5-0. Finala nu a fost fără peripeţii, componenţii celor două grupări având un clinci la un moment dat, care a fost imediat aplanat de forţele de ordine, prezente la turneu.
În semifinale, liceenii clasei a XII-a I au trecut de cei de la a X-a G, iar jucătorii de la XII-a F s-au impus în dauna celor de la a XII-a D. Formaţiile calificate în semifinale au primit diplome şi medalii, iar câştigătoarea a fost recompensată şi cu o cupă. Iniţial, sponsor ar fi trebuit să fie CS Universitatea Craiova, care ar fi dat premii constând în mingi şi fulare, însă „s-a renunţat la această idee, întrucât majoritatea elevilor erau fani ai celeilalte echipe din Craiova, FC Universitatea“, a dezvăluit unul dintre organizatori.

Update:
Citind materialul publicat astăzi cu privire la evenimentul din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova ne-a contactat telefonic şi ne-a dezvăluit faptul că şi gruparea sa a intenţionat să acorde premii finalistelor Cupei „Goal!”, menţionând că au fost refuzaţi reprezentaţii clubului şi că într-adevăr majoritatea elevilor-fotbalişti nu au dorit eşarfele celor de la CSU.
„Am văzut şi eu articolul vostru şi pot confirma că aşa s-a întâmplat, pentru că mi-a spus Adiţă (fiul său – n.r.) cum au stat lucrurile, sunt la curent cu totul. El a auzit mai de mult de această acţiune şi mi-a spus şi noi am zis să oferim noi premiile, mai exact fularele, cupele şi diplomele, iar când l-am întrebat pe băiatul ăsta, Mihai Badea, de tot scrie la voi la comentarii, unul dintre organizatori, a zis că nu se poate că ei s-au înţeles cu CSU. Şi da, majoritatea elevilor care au jucat nu au dorit să accepte eşarfele alea de la CSU, iar ei le-au dat celor din tribune. Mulţi dintre copiii din tribune nici nu ştiau cu ce echipă sunt acele eşarfe. Îl am lângă mine pe Adiţă şi poate să confirme asta, el a şi jucat la turneu. Ei încearcă acum să vă pună pe voi într-o lumină proastă, pentru că sunt implicaţii mult mai mari decât cele sportive. Tot ce s-a scris este adevărat şi este încă o dovadă că noi suntem adevărata Universitatea Craiova”, a declarat Adrian Mititelu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS