13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi Steaua, mulţumite cu remiza

Pandurii şi Steaua, mulţumite cu remiza

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 15-a din Liga I. Gorjenii au deschis scorul prin Eric (‘27), care a marcat cu un şut din afara careului, iar Szukala (‘49) a egalat cu o lovitură de cap din marginea careului mic.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Christou, Rada, Momcilovici – Anton, Breeveld – Buleică (‘77, Ciucur), Eric (‘68, Dos Santos), Distefano – Nicoară (‘85, Sipo). Antrenor: Cristian Pustai.
Steaua: Tătăruşanu – Georgievski (‘46, Chipciu), Szukala, Gardoş, Latovlevici – Prepeliţă (‘63, Neagu), Bourceanu – Ad. Popa, N. Stanciu (‘46, Iancu), Tănase – Kapetanos. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Cartonaşe galbene: Georgievski, Gardoş, Szukala, Prepeliţă, Chipciu, Tănase .
Au arbitrat: Radu Petrescu – Cristian Nica, Valentin Avram; Florin Miron.
Observatori: Patriţiu Abrudan, Ion Turculeanu.
Supervizor: Alexandru Boc.

Pustai: Sunt supărat că am luat gol din fază fixă

Antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, a afirmat că este mulțumit cu punctul obţinut în faţa campioanei României, anunţând modificări în lotul gorjenilor în perioada de iarnă. „Au fost două reprize diferite. Prima a fost dominată tactic de noi. Neavând la dispoziție un vârf autentic, am încercat să compensăm prin Nicoară și Buleică. Scorul a fost echitabil, ţinând cont de aspectul jocului. Mă pune pe gânduri că Mingote a rămas unu contra unu de două ori. Zona centrală a apărării îmi dă de gândit, în iarnă vom vedea ce putem face să ne întărim acolo. E bine că nu am pierdut, e un punct până la urmă. Apare acea groază a ultimelor secunde, avem coșmaruri cu prelungirile, dar sperăm că am trecut de acest impas“, a spus tehnicianul oltenilor, la Digi Sport. „Nu am reușit să intrăm la pauză cu 2-0, apoi nu am mai avut nici posesia. Steaua a avut două ocazii mai clare în repriza a doua, dar și noi am avut două șanse prin Buleică și Eric. Fundașii centrali au greșit câteva pase, nici benzile nu au mai funcționat la fel de bine ca în prima repriză. A apărut o stare de oboseală, am primit un gol din fază fixă, sunt foarte supărat pentru asta“, a completat Cristi Pustai.

Reghe, supărat

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, nu a fost mulțumit cu punctul obţinut la Târgu Jiu. „Am controlat tot meciul. Am avut foarte multe ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm în situațiile de singur cu portarul. Primim din nou un gol pe o greșeală, o neînțelegere între fundași și Tătă. E păcat, pentru că muncim foarte mult, facem mult efort, încercăm să ne creem multe situații, dar nu profităm de ele atunci când le avem. Am pierdut două puncte. Ei au avut o singură şansă, nu au făcut altceva decât să joace cu mingea în față! Nu a existat decât o singură echipă care a încercat să-și creeze ocazii și să joace fotbal“, a spus Reghecampf.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS