13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, gata să îngenuncheze Steaua

Pandurii, gata să îngenuncheze Steaua

Derbi de zile mari sâmbătă, la Târgu Jiu, Pandurii urmând să o întâlnească pe Steaua, de la ora 20.00 (Digi Sport), într-un joc din cadrul etapei a 15-a din Liga I. Confruntarea dintre vicecampioana şi campioana României se anunţă extrem de încinsă, întrucât gorjenii, în cazul unui succes şi în funcţie de rezultatele înregistrate de Petrolul şi Astra, ar putea trece pe poziţia secundă, suflându-i în ceafă echipei lui Laurenţiu Reghecampf.
„Pandurii şi Steaua sunt singurele echipe care reprezintă România în cupele europene. În funcţie de rezultatul de sâmbătă se va stabili campioana de iarnă. Dincolo de cele trei puncte, oricând un meci cu Steaua este un meci cu miză pentru orice jucător. Ne-am pregătit cum am putut pentru Steaua, încercăm să facem lucruri bune, avem doar arme fotbalistice la îndemnă. Depinde de starea fizică, mentală, sunt mulţi factori care decid, plus micile detalii care apar în timpul jocului şi care nu pot fi gestionate atunci, şi, ca exemplu, faptul că am pierdut două meciuri pe ultimele secunde. E greu să intervină antrenorii. Intervine doar experienţa jucătorilor sau lipsa experienţei. Dacă aş şti cheia jocului cu Steaua, aş desena-o“, a spus antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai.
Tehnicianul gorjenilor speră ca suporterii „durilor“ să umple stadionul „Tudor Vladimirescu“, chiar dacă organizatorii au fixat nişte preţuri de Liga Europa (preţurile biletelor variază între 25 şi 80 de lei – n.r.) pentru această dispută: „În general, când jucăm cu o echipă bună vin să vadă echipa bună. Să sperăm că vor veni mai mulţi ca de obicei, vin să vadă pe Steaua, echipa campioană. Până acum, ştiu că Pandurii a mai câştigat şi spectatorii tot nu s-au înghesuit. Să vadă acum un nou succes al nostru chiar în faţa Stelei? Ar fi bine şi important să câştigăm mai ales în prezenţa lor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS