19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtmosferă la cote maxime la derbiul CSU - FCU

Atmosferă la cote maxime la derbiul CSU – FCU

Conducerea grupării CS Universitatea Craiova a stabilit preţul biletelor pentru derbiul cu FC Universitatea, programat sâmbătă, de la ora 16.00 (TVR 1), partidă contând pentru etapa a 13-a din Liga a II-a, seria 2. Conform csuc.ro, costul unui tichet va fi în funcţie de zona aleasă din stadionul „Ion Oblemenco“: peluza I – 15 lei, tribuna II – 15 lei, tribuna I – 20 lei. „Atenţie, biletele se pot procura exclusiv on-line, până miercuri (mâine – n.r.), la ora 12.00“, se specifică pe site-ul clubului gazdă.
„Au fost numai răutăţi spuse pe tema acestei partide, că nu am vrea să jucăm cu spectatori, că nu punem suficiente bilete la vânzare… Nimic adevărat! Biletele se vând până miercuri, pentru ca toată lumea să le primească acasă până vineri. Sunt mai greu de onorat comenzile dacă s-ar prelungi perioada de vânzare şi nu vrem să fim acuzaţi de altceva. Nu avem nimic de împărţit cu cealaltă echipă a Craiovei şi ne dorim să fie spectacol şi în teren, şi în tribune. De aceea am deschis şi Peluza Sud, oferindu-le suporterilor posibilitatea de a-şi încuraja favoriţii şi de acolo. Nu ne este teamă de incidente, pentru că sunt sigur că suporterii se vor limita doar la a-şi încuraja favoriţii, nicidecum nu trebuie să ne aşteptăm la un război civil. Se întâlnesc două echipe bune, valoroase, care aspiră la promovare şi mai mult ca sigur vom avea parte de o partidă disputată, în care va învinge cine va fi mai în formă“, a declarat directorul executiv al CSU Craiova, Felix Grigore, pentru GdS.

Marcel Iancu: Este o manevră mascată a lor

Preşedintele FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, s-a arătat deranjat de politica dusă de rivalii de la CSU, considerând că li se îngrădeşte multor fani dreptul de a-şi cumpăra bilet la derbi, pentru că nu toţi deţin un card cu care să poată face plăţi. „Or fi mărit ei perioada de cumpărare a biletelor până miercuri, că iniţial ziseseră că se pot achiziţiona până marţi, dar tot nu este ok. De ce nu se pot găsi bilete până vineri şi de ce se vând doar on-line? Ar trebui să se pună în vânzare şi la casele de bilete, pentru că nu toată lumea are card ca să facă astfel plăţile. Sunt minori care vor să vină la meci şi poate că părinţii lor nu au carduri. Mai este şi chestia că nu poţi cumpăra mai mult de două bilete, deci iarăşi este un abuz. Este o manevră mascată a lor. Le cer suporterilor noştri să ne încurajeze şi să nu creeze probleme, pentru că nu avem nevoie de aşa ceva. Suntem în efectiv complet, la acest antrenament (ieri – n.r.) s-au pregătit normal şi Ciucă, Dorel Stoica, Ripoli. Sperăm să facem un joc bun sâmbătă şi să câştigăm acest meci“, a declarat Marcel Iancu, pentru GdS.
Ieri-seară a avut loc o schimbare majoră a situaţiei. Liderii grupărilor de suporteri care încurajează FC Universitatea au reuşit să obţină acordul conducătorilor CSU de a primi şi gestiona ei biletele ce vor fi puse în vânzare la Peluza Sud. „După lungi parlamentări am obţinut acordul CSU să primim noi cele 5.000 de bilete de la Peluza Sud şi să ni le vindem cum ştim. Ni le vor preda joi, în jurul orei 11.00, iar de la ora 12.00 le vom vinde în faţa magazinului clubului nostru”, a explicat unul dintre liderii Peluzei Sud ‘97, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS