13.1 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii ţintesc victoria la Arad

Alb-albaştrii ţintesc victoria la Arad

FC Universitatea Craiova va întâlni astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Francisc Neumann“, formaţia UTA Arad, acesta fiind duelul care deschide runda a 9-a din Liga a II-a, seria a 2-a. Jucătorii craioveni ţintesc toate cele trei puncte puse în jocul cu „Bătrâna Doamnă“, ca să-şi păstreze prima poziţie din clasament. „Va fi un meci dificil, dar sper să câştigăm şi să rămânem acolo sus. Băieţii s-au pregătit bine şi cred că vom avea motive de bucurie după această partidă. Regret că nu pot ajuta şi eu echipa, dar luni îmi voi scoate ghipsul de la mână şi îmi voi relua pregătirea şi sper să revin cât mai repede pe teren“, declarat mijlocaşul Eugen Rioşanu, în cadrul emisiunii „Ora de sport“ de la Radio Sud şi GdS TV.
Optimismul se regăseşte şi în tabăra adversă. „Se întâlnesc două echipe de mare tradiție în fotbalul românesc, jucăm cu adevărata Universitatea Craiova. Este trist că UTA și Craiova se întâlnesc în Liga a II-a, dar, poate, de la anul sau măcar peste doi ani se acest meci se va juca în Liga 1. Universitatea rămâne echipa mea de suflet, acolo m-am format, de acolo am plecat în fotbalul mare, dar ca jucător. Acum sunt antrenor și-mi doresc să câştig cu UTA“, a declarat antrenorul arădenilor, craioveanul Eugen Trică, pentru sportarad.ro.
De la UTA vor lipsi Țabără, Zaluschi, care sunt accidentați, Dumitru, Surugiu, Raţ și Moreno, care au fost lăsaţi în afara lotului. Partida UTA – FC Universitatea va fi arbitrată dintr-o brigadă compusă din Marcel Bârsan (Bucureşti), Petru Marian Gaşpar şi Bogdan Gheorghioiu, rezervă fiind Eugen Gheorghioiu (toţi din Timişoara). Observatori au fost desemnaţi Vasile Marc (Cluj) şi Alexandru Terhes (Oradea).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS