19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ s-au înţeles cu Gabi Zahiu

„Minerii“ s-au înţeles cu Gabi Zahiu

Oficialii divizionarei secunde Minerul Motru au ajuns la un acord cu Gabi Zahiu pentru preluarea băncii tehnice a echipei oltene. Antrenorul de 53 de ani se află la al treilea mandat pe banca Motrului, ultimul datând din turul sezonului 2008-2009, din Liga a III-a. „Încercăm să salvăm ce se mai poate din acest sezon. Nu am stabilit datele contractuale, dar sper ca domnul Zahiu să rămână la echipă, cel puţin până vara viitoare. Cred că am făcut alegerea potrivită, fiindcă Motru a reuşit o promovare cu Zahiu, în Divizia B. Liviu Cojocaru şi Petre Gheorghe vor rămâne în staff şi vor fi secunzi. Ei au mai lucrat cu Gabi Zahiu în precedentul său mandat“, a declarat directorul sportiv al „minerilor“, Mihai Cernica, pentru liga2.ro.
Postul de antrenor principal la Minerul Motru rămâsese vacant după demisia lui Ştefan Nanu din etapa a 5-a, după înfrângerea din deplasare, scor 1-0, în faţa echipei ASA Târgu Mureş.
Minerul Motru ocupă ultimul loc în Liga a II-a, seria 2, după opt etape, având doar patru puncte şi un golaveraj de negativ, 4-9, iar sâmbătă va întâlni pe FC Olt, la Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS