19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Keşeru, transferat la o clinică din Marsilia

Fotbal – Keşeru, transferat la o clinică din Marsilia

Atacantul Claudiu Keşeru, care a fost transportat la spital la pauza meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei, a fost transferat, astăzi, la centrul „Timone” din Marsilia, unde va rămâne sub observaţie până mâine, informează Mediafax. ”Transportat la clinica din Martigues ca urmare a unei uşoare pierderi de cunoştinţă, atacantul a fost transferat la centrul Timone din Marsilia, unde va sta sub observaţie până joi. Medicul clubului, Cyrille Brunel, care îl însoţeşte, va prezenta situaţia completă a stării jucătorului. Mult curaj lui Keşeru!”, a notat site-ul clubului corsican.

Atacantul Claudiu Keşeru a fost transportat la spital, după ce s-a lovit la cap în timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei. „După ce s-a lovit la cap, atacantul român a fost nevoit să-şi părăsească la pauză colegii, fiind înlocuit cu Maoulida. După ce a primit îngrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues”, a scris Bastia, ieri seară, pe site-ul oficial.
Bastia s-a impus în meciul cu Ajaccio, scor 1-0. La Ajaccio, Adrian Mutu nu a fost inclus în lot, în timp ce Ştefan Popescu a fost rezervă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS