12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSU şi-a deschis magazinul

CSU şi-a deschis magazinul

Cele patru victorii consecutive obţinute cu Ovidiu Stângă la timonă, din care a „rezultat“ locul doi în clasament, i-au determinat pe oficialii CS Universitatea Craiova să deschidă porţile magazinului oficial, situat pe strada Olteţ, la parterul blocului IJK, în zona English Parc. Evenimentul a avut loc ieri, la prânz, gazde fiind managerul general al CS Universitatea, Pavel Badea, directorul executiv Felix Grigore, antrenorul principal Ovidiu Stângă şi jucătorii Mihăiţă Pleşan, Ionuţ Stancu şi Gabriel Velcovici.
„Venim în întâmpinarea celor care-şi doresc să fie reprezentaţi la nivel de comunitate prin fotbal. Sperăm ca suporterii să vină să cumpere echipamente sportive cu însemnele Universităţii. Oferta de preţuri este foarte avantajoasă pentru cei care vin să cumpere de la magazinul nostru, vindem echipamente de foarte bună calitate. Ne dorim să reprezentăm comunitatea cu onoare, mândrie şi facem eforturi pentru a reuşi acest lucru. Ştiim că oltenii sunt foarte orgolioşi sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor“, a spus Pavel Badea, care a fost şi primul cumpărător, produsul ales fiind un echipament de joc alb-albastru.
„La Universitatea se doreşte un club european. E firesc să aibă un astfel de magazin, pentru a le putea oferi suporterilor tot ceea ce-şi doresc. Este un început promiţător. În Olanda e o experienţă creată în ani, e greu să ajungem la nivelul de acolo, dar putem realiza lucruri bune în ceea ce priveşte imaginea clubului nostru în România“, a declarat Ovidiu Stângă.
„Deschiderea magazinului înseamnă apropierea de fani, care-şi doresc să cumpere echipamente cu însemnele clubului. Intrăm în rândul cluburilor mari, acest fapt demonstrează ceea ce-şi doreşte acest club“, a spus căpitanul echipei, Mihăiţă Pleşan.
Ovidiu Stângă şi cei trei jucători prezenţi au acordat autografe suporterilor care au venit la deschiderea magazinului oficial.

Program încărcat pentru craioveni

Staff-ul tehnic al CS Universitatea Craiova a programat cu atenţie fiecare pas în privinţa pregătirii din această săptămână, mai ales că urmează două meciuri oficiale în cinci zile, primul sâmbătă, la Oradea, cu FC Bihor, cel de-al doilea miercuri (6 noiembrie), cu CSM Vâlcea. Primul antrenament al săptămânii a avut loc aseară, iar astăzi sunt programate două şedinţe, pe terenul „Zoli Crişan“, de la orele 9.45 şi 16.00. Mâine va avea loc o singură lecţie, de la 10.00, iar după-amiază este programat un joc de verificare pe stadionul „Petre Deselnicu“. Joi, de la ora 9.00, juveţii vor efectua ultimul antrenament pe „Oblemenco“, apoi vor pleca la Oradea, urmând ca vineri, Pleşan şi compania să se pregătească de la ora 11.00 în Ardeal.
Sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Iuliu Bodola“ este programat jocul FC Bihor Oradea – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a noua a campionatului. Cum miercuri este programată intermediara cu CSM Vâlcea, craiovenii nu vor avea zile libere, duminică şi luni, de la ora 16.00, având programate şedinţe de pregătire în cadrul complexului sportiv „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS