9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Steaua Bucureşti – FC Basel, scor 1-1, în Liga Campionillor

Fotbal – Steaua Bucureşti – FC Basel, scor 1-1, în Liga Campionillor

Campioana României, Steaua Bucureşti, a obţinut primul punct în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în faţa echipei elveţiene FC Basel, în etapa a treia. Golurile au fost marcate de Diaz ’48, pentru Basel, şi Tatu ’88, pentru Steaua, informează Mediafax.

0-1: Latovlevici a greşit o pasă, Streller a interceptat, i-a pasat lui Diaz, care a înscris cu un şut din prima de la circa 22 de metri sub transversală.

1-1: Popa a centrat de pe partea dreaptă, iar Tatu a reluat din 7 metri la colţul scurt.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii (Filip ’59) – Popa, Stanciu (Tatu ’55), Tănase – Piovaccari (Kapetanos ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Basel: Sommer – Voser, Schar, Ivanov, Safari (Xhaka ’68) – Diaz, Serey Die (Ajeti ’87), F. Frei – Salah, Streller (Elneny ’74), Stocker. Antrenor: Murat Yakin.

Cartonaşe galbene: Georgievski ’65, Szukala ’79 / Schar ’19, Voser ’23.

În timpul intonării imnului Ligii Campionilor, un fanion cu mesajul „No to racism” a trecut pe la fiecare jucător de la cele două echipe, precum şi pe la brigada de arbitri.

Jucătorul stelist Tatu a fost fluierat şi huiduit la intrarea în teren, în minutul 55, în locul lui Stanciu.

La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS