22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Stângă: Sunt mulţumit de rezultat şi de jocul echipei până la schimbări

Ovidiu Stângă: Sunt mulţumit de rezultat şi de jocul echipei până la schimbări

La finalul partidei cu UTA Arad, câştigată cu scorul de 2-0, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, s-a declarat mulţumit de rezultat şi de evoluţia elevilor săi. „Suntem bucuroşi că am reuşit să acumulăm 6 puncte din 6 posibile. Este bine că am reuşit şi să jucăm, să ne creăm ocazii. Sunt mulţumit de rezultat şi de joc, până am făcut schimbările doi şi trei, pe care am fost nevoit să le fac fiindcă jucătorii au simţit dureri musculare. Săptămâna viitoare revin Pleşan şi Dragalina, dar va absenta Cârjă, care are 4 galbene. Vom încerca să găsim soluţia pentru a avea un joc bun la Motru. La Craiova nu e niciodată linişte, până nu îţi atingi obiectivul tot timpul eşti sub presiune“.

Prezent la meci, directorul de imagine al CSU Craiova, Gică Craioveanu, a făcut o analiză a meciului cu UTA: „E o victorie meritată într-un meci în care am avut 2-0 destul de devreme, dar trebuia să ştim să-l controlăm mult mai mult, să pasăm mai mult, să deschidem jocul pe benzi. Am avut probleme la faze fixe, foarte mari probleme. Dar e vorba de o echipă nouă, în construcţie şi trebuie să avem răbdare. Dar per-total sunt două victorii la rând şi echipa pare că este pe un drum ascendent. Au fost multe ocazii, iar rezultatul este cel mai important. Sper ca în cel mai scurt timp, Ovidiu şi băieţii să ştie să controleze mai mult un meci. Nu e posibil ca la 2-0 să permiţi două ocazii clare pe final de meci“.
Remarcaţii lui Gică Craioveanu au fost Ferfelea şi Sin: „Ferfelea e un jucător deosebit, care place, care ştie când să dea o pasă bună, să oprească jocul. Şi mi-a plăcut Sin, a făcut o primă repriză foarte bună“.

 

Ferfelea: Contează punctele şi că urcăm în clasament

 

Pentru Viorel Ferfelea (foto la minge), autorul primului gol al alb-albaştrilor, nu propriile reuşite sunt prioritare, ci punctele care asigură ascensiunea echipei.
Ferfelea a spus: „Important este că am câştigat, nu contează cine marchează. Contează că am luat cele trei puncte şi că urcăm în clasament. Sper ca de la meci la meci să câştigăm câte ceva, iar echipa să se exprime la adevărata valoare. Pentru că în momentul de faţă arătăm doar 50% din ceea ce se poate“.
Costin Curelea a vorbit despre lovitura de la 11 metri irosită: „Se mai întâmplă să ratezi penalti. Antrenorul a vrut să-mi facă o primire bună, m-a lăsat să execut, dar portarul a plecat bine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS