9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSelecţionata Doljului, învingătoare în faţa Argeşului

Selecţionata Doljului, învingătoare în faţa Argeşului

Selecţionata de amatori a Doljului s-a impus la limită, scor 1-0, în partida de ieri, de la „Hanul Doctorului“, în faţa echipei similare a Argeşului, contând pentru prima etapă din grupa a treia a Cupei Regiunilor 2013. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marian Coca, în minutul 15, acesta reluând de la câţiva metri în plasă, după ce portarul oaspeţilor respinsese greşit un şut din afara careului.
Staff-ul tehnic al selecţionatei Doljului, compus din Marian Bondrea – director tehnic, Dorel Toma – antrenor principal, Bogdan Budescu – antrenor secund şi Gică Barbu – antrenor cu portarii, a trimis pe teren următorii jucători: Tătaru – Nicolin, Alecu, Ţuculeanu, Tomiţă – Dumbra, Hrelea, Balaban, M. Ciurea – Dragomir, Coca. În repriza secundă au mai intrat: Creţu, Rus şi Ianâcu.
De partea cealaltă, tehnicianul Argeşului, Marin Sandu, a mizat pe: Moise – Megheş, Linte, Băduceanu, Vaciu – Tucă, Alecu, Roşca, Calaman – Pantazi, Andrei. Au mai intrat: Neagu, Iancu şi Jenaru.
Partida a fost arbitrată de Silviu Gulei, din Severin.
„A fost un joc bunicel ţinând cont de faptul că jucătorii nu se prea cunosc între ei, cu două echipe care au vrut să arate mai mult decât pot. Este de apreciat angajamentul jucătorilor celor două frumoase, dar în rest omogenitatea a jucat un rol important. Prima repriză ne-a aparţinut în totalitate, am dominat şi ne-am creat mai multe ocazii, dar a doua le-a aparţinut oaspeţilor. Poate că a fost şi o automulţumire din partea jucătorilor noştri că aveau 1-0 pe tabelă, au cam cedat iniţiativa şi nu au mai fost atât de periculoşi în atac. Una peste alta, rezultatul este echitabil“, a declarat Marian Bondrea, pentru GdS.
Următoarea partidă din Cupa Regiunilor pentru selecţionata Doljului va avea loc pe 16 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, cu reprezentanta judeţului Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS