29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Ovidiu Stângă vrea victoria cu UTA

Fotbal – Ovidiu Stângă vrea victoria cu UTA

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, însoţit de jucătorii Marian Cârjă şi Cristi Ganea, au susţinut astăzi o conferinţă de presă, la stadionul „Ion Oblemenco”, în care au prefaţat partida de sâmbătă, de la ora 18.00 (TVR 3), cu UTA Arad, din cadrul etapei a 6-a din Liga a II-a, seria 2.

„Îmi doresc ca echipa mea să fie într-o condiţie fizică foarte bună la ora jocului, pentru că este importantă victoria. În privinţa adversarului, la ce am văzut, este un adversar incomod, care şi-a creat foarte multe ocazii în primele partide, iar punctele pierdute au fost pe sfârşit de meci. Ceea ce s-a văzut în jocul echipei adverse este că nu a avut o pregătire de vară foarte bună din punctul meu de vedere”, a spus Ovidiu Stângă.
„Este un joc foarte important pentru noi, pentru echipă. Am câştigat meciul cu Satu Mare şi avem un moral mult mai bun şi asta o să se vadă sâmbătă în teren, pentru că avem mai multă încredere în noi şi ne dorim cele trei puncte cu siguranţă. Nu va fi uşor, va fi un meci foarte greu, ca toate celelalte, dar trebuie să luăm cele trei puncte, pentru că ne-am antrenat foarte bine. Cu noul staff tehnic totul merge bine în acest moment şi sperăm să progresăm în continuare şi rezultatele or să vină cu siguranţă”, a spus Cristi Ganea.
„Venim după un succes acasă şi ar fi păcat să nu legăm încă o victorie şi să căpătăm un moral mult mai bun pentru partidele ce urmează. E normal să fie presiune la Craiova, pentru că oamenii sunt obişnuiţi cu fotbal de calitate, cu rezultate bune. Din păcate noi nu am reuşit, am început mai greu, aşteptările erau mult mai mari şi de asta nu au mai fost atât de mulţi spectatori la ultimul meci. Presiunea a venit din cauza nereuşitelor. Dacă noi câştigam primul meci cu Bistriţa, apoi cu FCU, era alt moral şi o cu totul altă poveste. Eu, unul nu regret că am venit la Craiova. Victoria cu Olimpia a contat pentru moralul echipei, dar încă o victorie ar însemna şi mai mult”, a punctat Marian Cârjă.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS