15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCSU s-a încălzit cu Filiaşiul pentru UTA

CSU s-a încălzit cu Filiaşiul pentru UTA

Divizionara secundă CS Universitatea Craiova s-a impus ieri, la limită, scor 1-0, în faţa echipei CSO Filiaşi (locul 6 în Liga a IV-a Dolj), într-un joc amical disputat pe terenul „Petre Deselnicu“, din incinta complexului sportiv „Ion Oblemenco“. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihăiţă Pleşan, în minutul 11, dintr-o lovitură de la 11 metri.
În această confruntare, tehnicienii grupării din Bănie, Ovidiu Stângă şi Corneliu Papură, au utilizat fotbaliştii care au evoluat mai puţin în campionat sau sunt suspendaţi, precum şi câţiva juniori de la echipa a doua a clubului. Primul unsprezece al alb-albaştrilor a fost următorul: Irimia – Vişan, Scarlat, Izvoranu, Geamănu – Pleşan, Dragalina, Câju – Bardu, Gorovei, Ousmane Guye. Pe parcurs au mai intrat: Alin Nica – Florian Pârvu, Andruţa, Cebuc, Mincă şi Ciprian Stancu.
De partea cealaltă, antrenorii echipei CSO Filiaşi, Gigi Ciurea şi Florea Spânu, au utilizat următorii jucători: Lascu – Barbu, Lupu, Sodoleanu, L. Pais – Ianâcu, Hrelea, Borneci, Creţu – Pârvuică, Răducanu. Au mai intrat: Robu, Niculete, Săvulescu, Birtu, Porumbescu, Mohorea.
„A fost un joc binevenit, în care am vrut să vedem mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin şi câţiva tineri de perspectivă. Nu ne-a interesat rezultatul, dar trebuie să recunosc că ne aşteptam la mai mult din partea unora, mai ales în privinţa celor care au intrat în prima repriză“, a spus preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, pentru GdS.
„Jocul nu prea m-a mulţumit, ca să fiu sincer. Unii nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, deşi am luat acest joc special pentru ei, însă se vor pregăti bine în continuare şi trebuie să crească valoric“, a declarat Ovidiu Stângă, pentru GdS.

Trică: Mă gândesc să nu ne prezentăm la Craiova

Antrenorul formaţiei UTA Arad, adversara de sâmbătă a echipei CS Universitatea, craioveanul Eugen Trică, s-a arătat deranjat de unele declaraţii pe care le-ar fi făcut Ovidiu Stângă după jocul de săptămâna trecută, cu Olimpia Satu Mare, câştigat cu 1-0. Contactat telefonic, ginerele lui Ilie Balaci a spus ironic că se gândeşte să nu mai deplaseze echipa în Bănie, că şi aşa „a zis Stângă că ne bate, că suntem o echipă dezorganizată“. „Cum să fie meciul de sâmbătă, cu CSU? E cel mai greu meci. Mă gândesc chiar să nu ne mai prezentăm la Craiova… Păi nu aţi văzut ce a zis Ovidiu Stângă săptămâna trecută? Că va fi un meci uşor cu UTA? Eu ce să mai spun de acest joc dacă a zis Stângă că ne bate şi că suntem o echipă dezorganizată. Sper să nu ne bată prea rău, dar vom vedea ce va fi“, a spus Eugen Trică, pentru GdS.
„Îmi doresc să batem şi pe UTA, să-l înving pe prietenul meu Marţian. În fotbal prieteniile trebuie uitate, iar noi vom încerca să acumulăm cât mai multe puncte“, a declarat Ovidiu Stângă la finele jocului cu Satu Mare, dar Eugen Trică nu a lăsat deloc „garda“ jos: „Nu mai ţin minte unde am văzut declaraţia, dar aşa a zis“. „Nu am declarat nimic rău despre UTA, este un adversar pe care-l respect. Dacă Trică e supărat, e problema lui“, a punctat Ovidiu Stângă.
Fostul decar al Ştiinţei a vorbit şi de situaţia în care se regăseşte oraşul Craiova, care are în prezent două echipe. „Nu ştiu ce să zic, e bine că e fotbal la Craiova, dar pentru mine există o singură echipă, FC Universitatea, cea la care am şi jucat“, a punctat Eugen Trică.
Partida CS Universitatea Craiova – UTA Arad va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00 (TVR 3), pe stadionul „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS