28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Oficialii CS Universitatea Craiova i-au prezentat pe Ferfelea şi Curelea

Fotbal – Oficialii CS Universitatea Craiova i-au prezentat pe Ferfelea şi Curelea

Oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova i-au prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Sala Polivalentă, pe jucătorii Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, proaspăt cooptaţi în lotul alb-albastru.

„Am venit la Craiova pentru public şi pentru că este un proiect serios. Faptul că am semnat un contract valabil pe trei ani demonstrează că nu am venit în excursie, ci cu gânduri serioase”, a spus Costin Curelea.
„Am avut mai multe oferte de la echipe din Liga I, dar am decis să vin la Craiova pentru că aici chiar se doreşte performanţă şi este stabilitate. Anul acesta suntem în Liga a II-a, dar vom promova şi vom fi iarăşi o forţă”, a punctat Viorel Ferfelea.
Preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a dezvăluit că în urma incidentelor petrecute săptămâna trecută la Târgu Mureş, Comisia de Disciplină a FRF a decis sancţiuni drastice în privinţa lui Silviu Izvoranu, acesta fiind suspendat pentru opt etape, şi Mihăiţă Pleşan, care va fi spectator două runde.
Prezent la întrunirea cu mass-media, antrenorul Ovidiu Stângă a vorbit despre partida de sâmbătă, de la ora 13.00 (TVR 1), de pe „Ion Oblemenco”, cu Olimpia Satu Mare, punctând că „este foarte important să pornim cu o victorie”.
Mai multe amănunte vezi citi în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS