16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au rămas datori

Craiovenii au rămas datori

CS Apa nu a reuşit decât un egal cu Minerul Mătăsari, la capătul unui joc în care echipa a luptat bine, dar nu a găsit soluţii în faţa porţii

CS Apa Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Extensiv“, în compania celor de la Minerul Mătăsari, confruntarea contând pentru etapa a 15-a din Liga a III-a, seria 4.
La începutul jocului, gazdele şi-au răsfăţat susţinătorii cu fumigene, baloane, steaguri şi cu o muzică mobilizatoare, dar în ciuda atmosferei frumoase, jocul a fost lipsit de spectaculozitate, fiind consemnate puţine ocazii de poartă.
CS Apa: Grecu – Orban, Dina, Chiriţă, Firoiu – Niţă (’75, Poenaru), Stoichiţoiu (’83, Carauleanu), Dreşcă, R. Căle – Buşică (’80, D. Stancu), Bălan (’44, Şt. Stancu).
Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Sava, Ularu, Ciocioană – Nicolovici (’81, Săulescu), Stoian (’76, Vlăduţ), Sandu, Clipici – Turcitu, Ştoiu (’90, Dinu).
Cartonaşe galbene: Bălan, Grecu, Niţă / Ularu, Ştoiu, Nicolovici, Ciocioană.
Au arbitrat: H.G. Mladinovici – Gh. Bălan, An. Ciuciu.
Observatori: I. Filip, V. Nicolescu.

Luţă: Suntem pe drumul cel bun

Tehnicianul craiovenilor de la CS Apa, Ionel Luţă, şi-a dorit foarte mult victoria în acest joc, dar a admis că la modul cum au evoluat lucrurile pe teren este mulţumit de punctul obţinut. „Erau foarte bune trei puncte, dar, ţinând cont de valoarea adversarului şi de modul cum s-au derulat lucrurile, pot spune că este un punct câştigat. Au alergat mult băieţii, Niţă şi Stoichiţoiu au ieşit din cauza crampelor, Bălan s-a accidentat destul de serios, şi asta spune multe despre munca depusă. Suntem pe drumul cel bun, am jucat de la egal la egal cu o echipă foarte valoroasă şi nu am primit gol. Avem o echipă foarte tânără. Media de vârstă este undeva la 21 de ani şi nu avem experienţă în Liga a III-a, dar progresăm şi vor începe să apară şi rezultatele. Eu am încredere în ei“, a spus Ionel Luţă, pentru GdS.

Ion Alecu: Nu sunt mulţumit, venisem să câştigăm

Antrenorul formaţiei Minerul Mătăsari, Ion Alecu, nu a fost prea mulţumit de rezultatul înregistrat în Bănie, pentru că o victorie i-ar fi apropiat pe gorjeni de podium. „Nu sunt mulţumit, venisem să câştigăm aici şi cred că ne stătea în puteri. Trebuia să depunem mai mult efort şi să fim mai atenţi la finalizare. Au fost puţine ocazii şi acum, şi în prima etapă din retur, am suferit tot în atac. Până se aşază echipa e un pic mai greu. Sper să jucăm din ce în ce mai bine şi să obţinem victoriile de care avem nevoie, pentru că aşteptările erau mai mari anul acesta, dar, din păcate, n-am reuşit să ne atingem scopul. Nu e pierdută bătălia, dar lucrurile sunt mai complicate. Urmează tot o deplasare, la Minerul Motru, liderul seriei, şi o să jucăm şi acolo deschis şi o să vedem ce o ieşi“, a declarat Ion Alecu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS