22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Stekelenburg îl susţine pe Lobonţ

Fotbal – Stekelenburg îl susţine pe Lobonţ

Portarul Maarten Stekelenburg a declarat, după ce a redevenit titular la AS Roma la meciul cu Internazionale Milano, că nu ştie de ce a pierdut încrederea tehnicianului Zdenek Zeman şi că aducerea lui Mauro Goicoechea a fost inutilă, având în vedere că în lot se află şi Bogdan Lobonţ.

„Ultimul meci pe care îl jucasem era cel din 11 decembrie, cu Atalanta. Au trecut şase săptămâni. Am avut o problemă la gambă şi Goicoechea mi-a luat locul. De ce am pierdut încrederea lui Zeman? Nu ştiu, nu am discutat şi nu pot face nimic pentru a schimba această situaţie. Pe de altă parte am considerat total inutilă aducerea lui Goicoechea în luna august. Eu şi Lobonţ suntem doi portari buni. Mai era nevoie de al treilea? Eu vreau să joc, nu să stau pe bancă”, a spus Stekelenburg, conform Mediafax.
Potrivit Sky Sport 24, conducerea clubului din Roma va discuta astăzi cu Stekelenburg pentru a clarifica situaţia, în urma declaraţiilor olandezului.
AS Roma a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Internazionale Milano, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS