15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBlestemul continuă

Blestemul continuă

http:http://www.youtube.com/watch?v=Kz6YPaw817Q
http:http://www.youtube.com/watch?v=wf9UMPAliiM
http:http://www.youtube.com/watch?v=msFZj10pE_E

CS Turnu Severin a obţinut doar un punct din confruntarea cu Viitorul Constanţa, la capătul unei dispute pe care a controlat-o şi a irosit numeroase ocazii de gol

CS Turnu Severin continuă partidele păguboase, în care joacă bine, domină, ratează şi se alege cu nimic sau cu foarte puţin. Luni seară, a obţinut un punct din confruntarea cu Viitorul Constanţa, a încheiat la egalitate, scor 2-2, şi a terminat turul de campionat cum nu-şi închipuiau mai prost, pe ultimul loc în clasament, cu o avere de doar nouă puncte.
Partida de pe „Municipalul“ de la Dunăre a început în forţă, Benzar deschizând scorul cu un şut de la 16 metri, după o acţiune iniţiată de Chiţu (‘0-1, ’8). Replica oltenilor nu s-a lăsat prea mult aşteptată, Alex Neacşa a centrat de pe partea dreaptă a atacului severinean, iar Cosmin Vancea a reluat imparabil cu capul, de la şapte metri, restabilind egalitatea (1-1, ’14).
După pauză, duelul a fost la fel de antrenant. Cosmin Vancea a făcut 2-1 în minutul 48, cu un voleu din colţul careului mic, şi punctele păreau să ajungă în contul grupării de la Dunăre, mai ales că aceasta controla jocul. Socotelile nu au ieşit deloc aşa, pentru că experimentatul Nicolae Dică a punctat pentru 2-2 în minutul 51, reuşita sa fiind contestată de defensiva gazdă, şi pe bună dreptate, golul fiind marcat din ofsaid.
Pe finalul întâlnirii s-a mai marcat de două ori, fiecare combatantă având însă reuşitele anulate pentru poziţii de ofsaid, primul aparţinându-i severineanului Adrian Olah (‘82), celălalt constănţeanului Benzar (‘90).
CS Turnu Severin: Şteţca – Mitici, Durimel, Dandea, Barry (‘71, Pătraşcu) – Moutinho, Olah – Neacşa (‘60, Buleică), Dragalina (‘60, Arnăutu), Zaharia – Vancea. Antrenor: Nicolo Napoli.
Viitorul Constanţa: Buzbuchi – Bălaşa, Bejan, Larie, Toşca – Al. Lazăr (‘67, Cl. Herea), Benzar, Vaştag – Alibec, Dică (‘81, Albu), Chiţu (‘86, Cârstocea). Antrenor: Cătălin Anghel.
Cartonaşe galbene: Moutinho ‘80 / Cl. Herea ‘90+1.
Au arbitrat: Istvan Kovacs (central) – Zoltan Szekely, Andrei Constantinescu (asistenţi) – Cătălin Botaş (rezervă).
Observatori: Silviu Bogdan, Aurel Beldeanu.

Gazdele, mulţumite
de joc, nu şi de rezultat

La finalul disputei cu Viitorul Constanţa, antrenorul severinenilor, Nicolo Napoli, a apreciat evoluţia elevilor săi, dar a afirmat că şi-a dorit foarte mult câştigarea celor trei puncte. „Am făcut o partidă foarte bună. A fost un joc spectaculos, cu multe goluri, însă, din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Erau foarte importante cele trei puncte pentru noi, ne apropiau de echipele aflate în partea a doua a clasamentului, dar asta este. Oricum, îi felicit pe băieţi pentru modul în care au abordat partida şi sper să facem o partidă bună şi etapa viitoare, cu Dinamo“, a spus Nicolo Napoli.
Şi antrenorul cu portarii, Tibi Lung, s-a arătat dezamăgit de egal, deşi a recunoscut că Viitorul are o echipă bună. „Am jucat super. A fost o partidă spectaculoasă, dar trebuie să remarcăm şi echipa adversă. Egalul este echitabil, dar nouă ne trebuia foarte  toate cele trei puncte“, a spus Tibi Lung, pentru GdS.

Vancea, huiduit
de suporteri

Curios faptul că atacantul Cosmin Vancea, principalul marcator al echipei CS Turnu Severin, nu se împacă deloc cu propriii fani. Un episod deloc plăcut s-a consumat în timpul şi după meciul cu Viitorul Constanţa, când galeria i-a „urat“ numai de „bine“, deşi acesta marcase de două ori. „Cosmine, Cosmine, îţi rupem picioarele“ şi „Ieşi afară, javră ordinară“, fiind doar două dintre scandările fanilor care îşi doresc să-l vadă plecat de la echipă în această iarnă. „Nu ştiu de unde a început povestea, dar nici nu mă interesează. Nu mi-e frică de ei şi nici nu am de gând să cedez. Majoritatea sunt nişte copii, care, de fapt, nu prea ştiu ce vor. Eu mi-am făcut treaba de fiecare dată, cum am putut eu mai bine, iar, dacă lor nu le convine, să fie sănătoşi“, a comentat Cosmin Vancea, pentru GdS.
Portarul Mihai Şteţca este în culmea fericirii, ieri-dimineaţă primind vestea că este tătic. „E oficial, am intrat în rândul bărbaţilor serioşi! SUNT TATĂ, am un fecior mândru: ALEXANDRU TUDOR!“, a scris „Mişu“, pe contul său de facebook.

Constănţenii, mustraţi de Hagi

Imediat după fluierul final al partidei de la Severin, finanţatorul Viitorului Constanţa, Gheorghe Hagi, s-a dus direct la vestiare şi a ţinut o şedinţă de o jumătate de oră cu jucătorii şi antrenorul echipei, Cătălin Anghel. „Nu e pentru prima oară când cobor la vestiar. Nu vă pot spune ce le-am zis băieţilor. Jucătorii mei sunt tineri şi trebuie vorbit cu ei, trebuie încurajaţi. Am terminat pe locul 11, dar puteam mai mult! Şi astăzi (luni – n.r.) am început meciul bine, am avut 1-0, şi trebuia să jucăm altfel ca să putem să câştigăm meciul. Din păcate, la automulţumirea care a fost în prima repriză, Severinul merita mai mult decât noi. Lucrurile s-au echilibrat apoi în repriza a doua şi a fost o repriză frumoasă“, a punctat Gică Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS