15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii nu se sperie de campioană

Pandurii nu se sperie de campioană

Liga I
Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu
Stadion „Oţelul“, duminică, ora 19.30 (Digi Sport 1).
Formaţii probabile:
Oţelul: Brăneț – Râpă, Sârghi, Sg. Costin, Sălăgeanu – Antal, Neagu, Giurgiu – Didi, Pena, Stromajer.
Antrenor: Dorinel Munteanu.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Maxi, Lemnaru, C. Cristea.
Antrenor: Petre Grigoraş.

Elevii lui Petre Grigoraş şi-au propus să câştige cu Oţelul, chiar la Galaţi, şi să se revanşeze astfel în faţa propriilor
susţinători după semieşecul cu Sportul Studenţesc

Analize peste analize, vorbe spuse la supărare, cam aşa s-ar traduce starea de spirit de la Târgu Jiu după acel 1-1 cu Sportul, înregistrat marţi pe teren propriu. Din fericire, toate acestea au trecut, iar Grigoraş şi compania sunt pregătiţi de noul duel din Liga I, unul deloc simplu, cu Oţelul Galaţi, nimeni alta decât campioana în exerciţiu. Confruntarea de la Galaţi, programată duminică, de la ora 19.30 (Digi Sport 1), este privită cu optimism de gorjeni, aceştia fiind decişi să facă o partidă bună şi să nu piardă în fieful moldovenilor.
„Oţelul a trecut printr-o schimbare totală în ultimul timp. Chiar dacă am lucrat cu mulţi jucători, la puţin timp au câştigat titlul şi Supercupa alături de Dorinel Munteanu. O performanţă care va fi cu greu egalată la Galaţi. E un meci special dintr-un anumit punct de vedere, am lucrat trei ani şi jumătate acolo şi m-am simţit extraordinar“, a declarat Grigoraş, conform gorj-domino.com. „Oţelul e greu de învins pe teren propriu. Doar CFR şi Steaua au câştigat acolo. O victorie ar fi o surpriză mare şi plăcută. Ca să poţi să câştigi trebuie să joci la capacitate maximă şi să ai şi şansă. E o echipă care primeşte greu gol, cu apărare solidă, jucători de contraatac buni, vârfuri de atac bune, mijloc bun, pe care îi cunosc bine. O echipă solidă, cu experienţă, chiar dacă nu trece printr-un moment favorabil. Ne va fi greu. După clasament, Oţelul e favorită, porneşte cu prima şansă. Dar fotbalul îţi oferă surprize plăcute şi neplăcute“, a mai spus tehnicianul oltenilor.
Cum situaţia din clasament este bună, Pandurii vizează locul şase, dar pentru asta trebuie să nu piardă cu Oţelul şi să adune cât mai multe puncte în acest final de campionat. „Pentru locul şase se bat vreo patru echipe, şi Astra se bate acolo pentru că e o echipă bună. Suntem noi, Oţelul şi U Cluj. Avem şi un program greu, jucăm la Galaţi, apoi cu Vaslui, mergem la Rapid, echipe care se bat la titlu. Mai avem cu Petrolul şi Chiajna. Mai sunt 15 puncte în joc, dar e grea lupta pentru locul 6“, a punctat Grigoraş.

Pârvulescu, optimist

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, este convins că echipa sa va face o figură frumoasă cu Oţelul Galaţi, jucătorii fiind dornici să încheie campionatul pe un loc cât mai bun. „Atuul echipei noastre este dorinţa jucătorilor de a obţine un loc superior în clasament. O victorie la Galaţi ar fi foarte importantă, pentru că urmează acasă un meci cu Vasluiul, nu mai zic de program, că jucăm din trei în trei zile, apoi mergem la Rapid. Sunt partide foarte grele pentru noi, cu echipe care au în continuare şanse la titlu şi suntem conştienţi că ne aşteaptă meciuri foarte dificile“, a declarat Eugen Pârvulescu, pentru sportingorj.ro.
În tabăra gorjenilor va reveni Alexandre Cardoso, care a fost suspendat etapa trecută, dar vor lipsi Vlad, Batin (ambii suspendaţi) şi Ibeh (accidentat).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS