10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMunca aduce convocările

Munca aduce convocările

Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii, a descoperit cheia succesului în fotbal: munca. Selecţionerul Piţurcă l-a răsplătit cu a cincea convocare.

Deviza fotbalistului de la Pandurii, Mihai Pintilii, este: „Nu trebuie să păcăleşti fotbalul“. Iar elevul lui Grigoraş o respectă cu sfinţenie, satisfacţiile fiind pe măsură. Căpitan la Pandurii, Pintilii este, mai nou, un obişnuit al lotului naţional de seniori al României, urmând să bifeze mâine, cu Uruguay, al cincilea joc sub tricolor. „Sper să joc, dar selecţionerul decide pe cine trimite în teren. Eu îmi fac treaba cât mai bine şi la echipa de club, şi la naţională. Nu mă aşteptam să fiu convocat de două ori într-o lună la echipa naţională. Nu pot să spun că datorez cuiva ascensiunea rapidă la naţională, poate muncii depuse. Nu trebuie să păcăleşti fotbalul, în primul rând, pentru a avea succes. Asta e deviza mea în fotbal. Dacă nu păcăleşti fotbalul, Dumnezeu îţi dă voie să culegi roadele apoi. Dacă munceşti, vei fi răsplătit“, a declarat Pintilii pentru site-ul oficial al clubului. În ultimul timp, cota mijlocaşului de la Pandurii a explodat, fiind evaluat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Tătaru şi-a revenit

Fundaşul pandurilor, Ionuţ Tătaru, şi-a reluat antrenamentele la Târgu Jiu după ce s-a tratat de „vărsat de vânt“. „Deocamdată, fac doar alergări, după cum mi s-a recomandat, dar cred că la revenirea echipei voi începe antrenamente normale. Timp de nouă zile am stat numai în casă şi am urmat un tratament special, intern şi extern, pentru a nu rămâne cu urmări sau semne“, a declarat Tătaru pentru site-ul oficial al clubului. Tot la Târgu Jiu se recuperează şi Adi Rusu, însă situaţia sa este dificilă. Rusu nu poate îndoi încă genunchiul afectat şi face doar antrenamente în sală. Pe lista indisponibililor la Pandurii mai sunt Marian Pleaşcă şi Cosmin Băcilă.

A început deszăpezirea

Chiar dacă în ultimele zile a fost cald la Târgu Jiu şi stratul de zăpadă a scăzut considerabil, oficialii gorjeni au început de ieri deszăpezirea terenului pandurilor din Complexul Sportiv Municipal. Pe lângă lucrătorii primăriei, au fost mobilizaţi şi 15 deţinuţi de la Penitenciarul Târgu Jiu. Pandurii se va antrena la Târgu Jiu doar din 5 martie, după jocul cu FC Braşov. În schimb, terenul principal nu va fi deszăpezit deoarece, fiind construit pe nisip, nu este afectat de topirea zăpezii, iar până la meciul cu Dinamo, de acasă, mai sunt două săptămâni, timp suficient pentru ca zăpada să se topească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS