5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOana Manea, indisponibilă cu Cuba

Oana Manea, indisponibilă cu Cuba

Naţionala feminină de handbal a României a obţinut o victorie neaşteptat de dificilă în faţa Tunisiei, cu scorul de 30-28 (14-15), sâmbătă, la Sao Paolo, în meciul său de debut la Campionatul Mondial din Brazilia, din cadrul Grupei C. România s-a desprins abia în ultimul sfert de oră al partidei, după ce a fost condusă în majoritatea timpului de modesta formaţie africană (vicecampioana „continentului negru“). În minutul 40, pivotul Oana Manea s-a accidentat grav la genunchiul stâng, fiind scoasă pe braţe din teren. Jucătoarea a fost transportată la spital, iar după primele investigaţii antrenorul Radu Voina a spus că Manea a suferit o întindere la ligamentele colaterale de la genunchi, dar că speră într-o recuperare a acesteia în câteva zile.
Pentru România au evoluat: Tereza Pâslaru, Talida Tolnai – Adrian Nechita (6 goluri), Oana Chirilă (5), Mihaela Tivadar, Aurelia Brădeanu (4), Carmen Amariei, Adina Fiera (8), Oana Manea, Florina Chintoan (3), Daniela Băbeanu, Valentina Ardean (4), Iulia Curea. În grupa C s-a mai jucat partida dintre Brazilia şi Cuba, vineri, scor 37-21.
Tricolorele au avut pauză ieri, după care vor juca, în ordine, cu Cuba (astăzi, ora 19.00), cu Japonia (mâine, 21.15), cu Brazilia (8 decembrie, 23.45) şi cu Franţa (9 decembrie, 21.15). Partidele vor fi transmise în România pe DolceSport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU