19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndrieş: Va fi un meci dur la Braşov

Andrieş: Va fi un meci dur la Braşov

Energia Pandurii Târgu Jiu ţinteşte victoria, astăzi, de la ora 16.30 (Digi Sport Plus), pe terenul echipei Dinamo Braşov, într-un joc din etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, pentru a rămâne în cărţile calificării în cupele europene. Obiectivul, asumat de tehnicianul Liviu Andrieş şi jucători, pare acum o piatră de moară pentru un lot limitat şi cu mari restanţe financiare.
„Avem şanse doar pentru Cupa Challenge, iar această competiţie este de nivelul patru în Europa. Pe mine, ca antrenor, mă interesează în primul rând ca echipa să joace, să facem spectacol, să aducem oamenii la sală. Jucând, vor veni şi rezultatele. Presiunea acestui loc de cupă europeană este foarte mare, este un stres în plus pentru noi. Nu s-au rezolvat încă problemele, băieţii au primit jumătate din salariul lunii ianuarie, iar, dacă nu ai o linişte financiară, nu poţi face performanţă“, a declarat Liviu Andrieş. Dinamo Braşov, locul 9, este cunoscută pentru agresivitatea sa în joc, iar gorjenii sunt conştienţi de acest lucru.
„E un meci pe care trebuie să-l câştigăm cu sufletul. Va fi greu pentru că joacă foarte dur. Dacă ne uităm la clasament, plecăm cu prima şansă, dar vedem cum răspundem pe teren“, a spus Andrei Enache. „Va fi un meci crâncen la Braşov. Individual, ca valoare, suntem peste ei, dar grupul contează“, a adăugat şi Andrieş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS