19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş ameninţă cu demisia

Grigoraş ameninţă cu demisia

Deranjat că oficialii nu au reuşit să obţină nici în această săptămână dreptul de joc pentru noile achiziţii, antrenorul Petre Grigoraş se gândeşte să renunţe la banca tehnică a gorjenilor după partida cu Gloria Bistriţa

Clubul Pandurii Târgu Jiu nu poate folosi jucătorii transferaţi în această iarnă, Călin Cristea, Valentin Lemnaru, David Lazar, Andrei Horvat, George Neagu şi Ionuţ Dobroiu (Rapid), nici în partida cu Gloria Bistriţa. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF a dat un nou termen, 15 martie, la solicitarea grupării oltene de a constata valabilitatea dreptului de joc pentru cei enumeraţi. Pentru că nu poate conta pe jucătorii pe care-i pregăteşte nici în a treia etapă a „minireturului“, tehnicianul Petre Grigoraş ia în calcul despărţirea de Pandurii după partida cu Gloria Bistriţa. „Nu-mi convine sub nici o formă poziţia actuală. Trebuie să mă gândesc şi la plecare. E inadmisibil ce se întâmplă şi nu pot fi luat de măscărici. Dacă nu se va mai putea face treabă, ne vom strânge mâinile. Să vină altul, care să accepte orice fel de condiţii. Eu am încercat să construiesc o echipă, o familie, să ne îndeplinim obiectivul pe plan sportiv şi nu prin alte mijloace. Se pare că nu trag toţi la aceeaşi căruţă. Când ai jucătorii de atâta timp în curte şi nu poţi să-i legitimezi înseamnă că ori eşti dezinteresat, ori delăsător“, a răbufnit Grigoraş. Tehnicianul îi sugerează lui Marin Condescu să îi dea afară din club pe toţi cei vinovaţi de situaţia actuală.
„Chiar dacă îmi atrag antipatii, dacă aş fi fost în locul domnului Condescu, aş fi dat afară pe toţi cei vinovaţi de situaţia aceasta. Fără reţineri. Noi, antrenorii, când greşim, suntem daţi afară. Jucătorii când nu-şi fac datoria sunt schimbaţi. Nu întâmplător echipa asta a ajuns unde a ajuns de atâtea ori“, a afirmat tehnicianul.

„Nu cred
că va pleca“

Singurul om de încredere al lui Petre Grigoraş la Târgu Jiu, Marin Condescu, preşedintele CA al clubului Pandurii, îi dă dreptate tehnicianului. „Nu am timp acum să analizez situaţia, dar Grigoraş are şi el dreptate. Pentru Cristea am dat banii din decembrie, aşa că situaţia lui trebuia rezolvată până la începutul lui februarie. La fel şi cu Lazar sau Neagu, care sunt jucătorii noştri. Mai greu erau de rezolvat situaţiile lui Lemnaru şi Dobroiu“, a reacţionat Condescu.
Acesta nu crede, însă, că tehnicianul va demisiona. „Nu cred că Grigoraş va pleca. E un om cu capul pe umeri, nu cu picioarele pe umeri“, a comentat Condescu.
Deşi recunoaşte vina angajaţilor săi, Marin Condescu nu a luat, deocamdată, în calcul şi pedepsirea celor vinovaţi. Cu lotul din nou ciuntit, lui Petre Grigoraş îi este greu să se concentreze şi la jocul cu Gloria Bistriţa. „Meciul cu Bistriţa? O să încerc pe cât posibil să-i mobilizez şi să obţinem victoria. Ne va fi mult mai greu“, a spus amar tehnicianul.
Altfel, zvonul venit din Capitală, conform căruia Vlad Chiricheş a semnat cu Steaua, nu a avut nici un sâmbure de adevăr. „Nu este nimic adevărat, nu ştiu cine a inventat asta“, a spus Chiricheş. „Domnul Grigoraş să stea liniştit, Chiricheş nu va semna cu Steaua“, a punctat Eugen Pârvulescu, preşedintele gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU