22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOficialii Ştiinţei bat câmpii cu graţie!

Oficialii Ştiinţei bat câmpii cu graţie!

Conducătorii olteni s-au declarat mulţumiţi de joc după remiza cu modesta Victoria Brăneşti şi speră să alunge ghinionul şi să obţină victoria la meciul următor, cu FC Timişoara

Universitatea a scos doar un egal cu Victoria Brăneşti (scor 1-1), după o partidă pe care a controlat-o în multe momente. Alb-albaştrii şi-au creat câteva ocazii bune de a înscrie, dar nu au reuşit să puncteze decât o dată. Ştiinţa a avut neşansă, dar şi-a făcut-o şi cu mâna ei, trupa lui Nicolo Napoli suferind încă la finalizare. Zbaterile lui Mihai Costea nu sunt de ajuns, forma sportivă slabă îl trădează pe Florin Costea, iar Subotic mai are de tras până să devină vârful care ar putea ajuta echipa din Bănie. Apărarea, total schimbată la meciul de luni seară faţă de formula din tur, nu a avut mult de muncă, în condiţiile în care Brăneştiul a contat destul de puţin în atac şi a marcat singurul gol la o minge-cadou primită din partea lui Buleică. Înlocuitorul lui Dănănae a mai fost depăşit la câteva faze care puteau să devină periculoase pentru poarta lui Lung Jr. Lăsat pe bancă la meciul cu Steaua, brazilianul Wendel dă semne că se poate integra în sistemul de joc gândit de Nicolo Napoli, în timp ce lui Ologu nu i-au mai ieşit „floricelele“ cu care să încânte asistenţa. Prepeliţă a evoluat în nota sa obişnuită, cu un plus pentru pasa cu călcâiul reuşită la golul lui Mihai Costea.

Mititelu a dat vina
pe ghinion

Bara lui Dorel Stoica, mingea deviată milimetric de poarta adversă la şutul lui Florin Costea şi alte câteva faze în care oltenii au fost foarte aproape să înscrie l-au făcut pe patronul Ştiinţei să dea vina pe neşansă pentru ratarea victoriei în meciul contra formaţiei din Brăneşti. „Sunt mulţumit de jocul băieţilor. În ultimii ani suntem cea mai ghinionistă echipă. Mergem la Timişoara să câştigăm. Când am avut nevoie de puncte cu Timişoara şi Rapid întotdeauna le-am scos. Chiar dacă vom întâlni cea mai bună echipă a momentului, cred că putem sparge gheaţa“, a spus Mititelu la finalul partidei.
Mult mai precaut, Mihai Costea s-a abţinut să facă vreo declaraţie optimistă înaintea partidei de pe Bega şi aşteaptă ca faptele să vorbească. „Nu mai zic că mergem acum să luăm puncte la Timişoara. Nu trebuie să mai declarăm şi să plecăm iar dezamăgiţi“, a spus „Nilă“. În ceea ce-l priveşte pe Nicolo Napoli, acesta nădăjduieşte că juveţii îşi vor reveni curând, recunoscând că situaţia din clasament nu este deloc liniştitoare: „Sunt dezamăgit de rezultat. Meritam cele trei puncte, însă ca să învingi trebuie să marchezi mai mult decât adversarul. Nu este o situaţie bună în acest moment. Sunt convins că de la meci la meci vom creşte în evoluţii şi vom obţine şi victorii. Ne aşteaptă meciuri foarte importante, trebuie să tratăm orice partidă cu multă seriozitate, pentru că nu ne mai permitem să pierdem puncte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

34 COMENTARII