9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu: M-am prostituat pentru Piţurcă

Mititelu: M-am prostituat pentru Piţurcă

Colaborarea dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă pare ca şi încheiată, având în vedere declaraţiile făcute în ultimele zile de patronul Ştiinţei. Acesta a afirmat de mai multe ori că se teme că Piţi îi va lua echipa, dezvăluind că a semnat mai multe clauze „nebuneşti“, doar ca să-i facă pe plac lui Piţurcă.
„Am semnat toate clauzele nebuneşti de pe pământul ăsta. I-am acceptat toate doleanţele. Pot spune că m-am prostituat pentru Piţurcă. Am constatat că Piţurcă şi ai lui au profitat de asta. Au crezut ca sunt prost şi naiv, dar o să le arăt că nu sunt prost“, a declarat Mititelu la Antena 1.
„Sincer, am fost ca un câine în lanţ. Am acceptat tot ce mi-a solicitat Piţi şi nu am vorbit mai deloc de când el a venit în Bănie. Acum cred că apropiaţii lui Piţurcă îi bagă tot felul de chestii în cap şi, sincer, cred că ei vor să-mi ia echipa. Pe Piţi l-am adus cu inima deschisă. Am gândit ca un suporter“, a mai spus Mititelu la Sport.ro. Finanţatorul Ştiinţei a spus că i-a trimis antrenorului un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului şi că Piţurcă nu i-a răspuns. Presa centrală a scris însă că, după Crăciun, Mititelu şi Piţurcă s-ar fi certat la telefon. În toată această perioadă, managerul-general Victor Piţurcă nu a făcut nici o declaraţie oficială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII