21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAn negru pentru cariera lui Ionuţ Stancu

An negru pentru cariera lui Ionuţ Stancu

Crescut la Craiova, Ionuţ Stancu (foto) nu a reuşit să prindă un loc în echipa Universităţii, dar nici să se acomodeze printre gorjeni. A revenit în cele din urmă la Rapid. „Pe plan profesional pot spune că anul acesta a fost cel mai negru din cariera mea. Am rupt împrumutul cu Pandurii în pimăvară, iar la Rapid nu am jucat nici un minut. Nu am primit explicaţii din partea conducerii, dar sper ca în 2011 să am şi eu şansa mea şi să profit de ea. Mai am un an contract cu Rapid şi vreau să-l respect, dar vreau să fiu şi folositor“, a spus fundaşul de 27 de ani pentru Mediafax. Stancu e convins că Rapid va prinde podiumul în acest sezon, ba chiar îi vede pe giuleşteni campioni: „La Rapid mereu obiectivul a fost să prindem podiumul. Din păcate, în ultimi ani s-a ratat chiar şi prezenţa în Europa. De data asta sperăm să nu mai ratăm podiumul, deşi eu cred că încă mai avem şanse la titlu“.

Singura realizare – căsătoria
de astă-vară

La capitolul realizări, Ionuţ Stancu a trecut doar faptul că în vară şi-a pus pirostriile, naş fiindu-i Dănuţ Coman. „Măcar am avut satisfacţie pe plan personal. Am făcut un pas important în viaţă şi poate în 2011 familia se va mări, dar toate la timpul lor“, a mai afirmat Stancu. Acesta va petrece Crăciunul alături de cumnatul său Gabriel Velcovici, de la Gloria Bistriţa, cei doi fiind căsătoriţi cu gemene.
Jucătorul oltean a vorbit şi despre scandalul din vestiarul Rapidului iscat de cei doi portari Bornescu şi Coman, care luptă să prindă locul de titular în Giuleşti: „Este cam forţat când se spune că este scandal. Cei doi sunt buni prieteni, sunt doi jucători de mare valoare şi eu cred că această concurenţă este benefică echipei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII