20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U a dat afară trei voleibaliste

SCM-U a dat afară trei voleibaliste

Surorile Raluca Constan-tinescu şi Andreea Niculcea, dar şi jucătoarea columbiană Cindy Ramirez au rezistat doar un tur de campionat la prim-divizionara feminină de volei SCM-Universitatea Craiova.
Preşedintele clubului SCM, Nicu Stoian, a anunţat că s-a renunţat la cele trei jucătoare: „Le-am anunţat pe cele trei fete că nu mai sunt jucătoarele noastre. Ne pare rău, dar asta este hotărârea noastră în acest moment. Vom încerca să completăm lotul cu voleibaliste valoroase, care ne pot ajuta“.
Dacă Cindy Ramirez şi craioveanca Andreea Niculcea au fost jucătoare de bază în toate meciurile, nu acelaşi lucru se poate spune despre Raluca, sora Andreei, care nu a evoluat nici un minut, din cauza unei accidentări. La formaţia craioveană au avut loc în acest tur de campionat numeroase schimbări. Mai întâi s-a renunţat la libero-ul Tanya Aleksova, transferată în vară şi care a apucat să joace doar în prima etapă, apoi, după etapa a patra, antrenorul Bertholt Văsuică a plecat, fiind înlocuit cu Dan Gârleanu. Ulterior a fost adusă Patricia Ardelean ca libero, dar şi Anca Paşca, care poate juca doar din retur. În fine, la începutul acestei luni, clubul din Bănie a transferat-o pe japoneza Hatakeyama Akiko. SCM-U a părăsit Cupa Challenge după un singur tur, fiind eliminată de Slavia Bratislava, şi nici în campionat nu stă deloc bine, ocupând locul opt, cu doar trei victorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII