17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu, patron de ciocolată

Mititelu, patron de ciocolată

Pe tortul cu care au fost îndulciţi ieri juniorii clubului Universitatea a fost inscripţionat şi numele lui Adrian Mititelu, şi „funcţia“ acestuia – patron, în timp ce Victor Piţurcă a fost „retrogradat“ antrenor, deşi în organigrama clubului este manager general.

Juniorii alb-albaştri au fost vizitaţi ieri de Moş Crăciun, prin grija Consiliului Judeţean Dolj şi a clubului Universitatea Craiova. Tinerii fotbalişti au primit plase cu dulciuri din partea CJ, în care şi-au făcut loc şi câte o căciulă şi un fular din partea grupării finanţate de Adrian Mititelu. În plus, oficialii clubului din Bănie au oferit copiilor un tort având în mijloc poza primei echipe a Universităţii, deasupra căreia au inscripţionat cu ciocolată numele celor mai importanţi oameni din club: Adrian Mititelu – patron şi Victor Piţurcă – antrenor. Nu este însă greu de observat că, din cauza crizei financiare, Mititelu şi-a pierdut din calităţile de patron, în timp ce Piţurcă, manager general în organigrama clubului, a preluat funcţia lui Eugen Neagoe. Nesincronizările de pe tortul care a ajuns ieri la stadionul „Ion Oblemenco“ nu i-au deranjat însă pe juniori, care s-au îndulcit cu prăjitura, sperând că vor veni vremuri mai bune pentru Ştiinţa.

Vor Moş mai darnic

Ajutoarele lui Moş Crăciun au fost cinci dintre fotbaliştii Universităţii: Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, Alin Buleică, Alexandru Ologu şi Mihai Roman. „Au fost premiaţi aproximativ 200 de copii. Chiar dacă a fost un an de criză, am găsit resurse pentru a mulţumi acestor juniori care au reuşit câteva rezultate notabile în acest an. Dulciurile şi sucurile din plase le-am cumpărat noi, iar clubul a dat căciulile şi fularele cu însemnele Universităţii. Tortul a fost comandat tot de cei de la Universitatea“, a spus Bogdan Pâncu, directorul Centrului de Copii şi Juniori din cadrul Consiliului Judeţean Dolj.
„Aşteptam acest moment cu mare plăcere. Îmi aduc aminte că primeam cadouri de la Niculescu, Domocoş, Şoavă, ne bucuram că stăm atunci în preajma lor. La fel era şi la meciuri, când eram copii de mingi. Sperăm ca anul viitor Moşul să ne aducă un loc mai bun în clasament“, a spus Ştefan Bărboianu, conform Mediafax. Acesta a fost completat de Valerică Găman: „Moşul nu a fost prea darnic cu noi anul acesta, dar sperăm ca anul viitor să avem parte de mai multe satisfacţii. Eu primeam cadouri de la Cornel Papură şi cei din generaţia lui. Nu ştiu unde mă va prinde Moşul anul viitor, important este ca echipa să meargă bine, asta îmi doresc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII