20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Neagoe: Numai cei slabi nu vor sus în clasament

Mihai Neagoe: Numai cei slabi nu vor sus în clasament

Portarul „găzarilor“ crede că formaţia de la „Depou“ va avea un retur reuşit şi că la finalul campionatului se va clasa în primele cinci locuri.

Devenit indispensabil pentru poarta craiovenilor de la Gaz Metan CFR, Mihai Neagoe (foto) a făcut o scurtă trecere în revistă a evenimentelor din turul campionatului, vorbind totodată despre titularizarea sa şi despre concurenţa pe care o va avea în partea a doua a acestuia. „Am avut un tur oscilant, am pierdut la început câteva puncte importante, cu echipe modeste, dar apoi am revenit şi am reuşit o serie de şapte meciuri fără înfrângere. Eram mult mai sus în clasament dacă eram mai atenţi în prima parte a turului, nu ştiu de ce, dar mulţi nu păreau conectaţi la joc“, a spus goal-keeper-ul craiovean, explicând şi ascensiunea sa. „Silvian (Ciucă – n.r.) a fost puţin ghinionist în primele trei meciuri, mai ales la cel cu Silvania, şi astfel mi s-a oferit mie şansa. Veneam după două accidentări care m-au ţinut destul timp departe de gazon şi abia aşteptam momentul să arăt ce pot. Am profitat din plin de ocazie şi nu am mai pierdut postul. Îmi pare rău că Silvian a fost pus pe lista de transferări, pentru că mi-a fost prieten în afara terenului, dar eu am spus de la început că lupt pentru titularizare. La fel va fi şi de acum încolo, cine va veni la echipă va trebui să muncească şi să demonstreze că merită să joace. Pornim amândoi de la zero, ce a fost în tur se va uita“, a punctat Mihai Neagoe, desemnat „omul meciului“ în partida din şaisprezecimile Cupei României, cu Steaua.

„Sper să vină jucători
de valoare“

Mihai Neagoe a afirmat că îi pare rău de jucătorii care au fost puşi pe „liber“ de către „Jerry“ Gane, dar speră să fie cooptaţi în lot fotbalişti de valoare, cu ajutorul cărora echipa să progreseze. „Cum să nu îmi pară rău de cei care au plecat? Cu toţii am fost în relaţii bune. Radu Barbu, Surugiu şi Buşu mi-au fost colegi şi la Universitatea şi, într-un fel, mă bucur că s-au întors acolo, poate că îl vor convinge pe domnul Victor Piţurcă şi vor rămâne în lot. Sper ca în această pauză să vină jucători de valoare la «Depou», pentru că ne aşteaptă un retur de foc“, a spus portarul „găzarilor“. „Tot timpul s-a spus că returul este mai dificil, dar eu cred că după o pregătire temeinică în această iarnă vom reuşi partide bune şi vom termina în primele cinci echipe. Cum să nu mă gândesc la podium, când diferenţa nu este atât de mare?! Numai cei slabi nu vor sus în clasament şi renunţă uşor“, a punctat Mihai Neagoe, care crede că lupta pentru promovare se va duce până în ultimele etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS