12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Ghiţă, eliminat în primul meci

Daniel Ghiţă, eliminat în primul meci

Sportivul român Daniel Ghiţă a fost eliminat în primul meci al turneului final K1 de la Tokyo, disputat la „Ariake Colosseum“, fiind învins după o partidă extrem de echilibrată, care a necesitat şi o repriză suplimentară pentru a fi stabilit învingătorul, de turcul Gokhan Saki, informează Hotnews. „În opinia mea şi în sufletul meu, chiar simt că am câştigat meciul ăsta, îmi pare rău că decizia arbitrilor nu a fost în favoarea mea. Şi Peter Aerts a venit la mine şi mi-a zis că primele două reprize au fost ale mele, a treia a fost egală, deci eu trebuia să câştig. Trebuia să-l bat rău ca să fie o decizie corectă. Eu plec cu capul sus şi consider că mi-am făcut treaba bine, dar îmi pare rău că nu am dus steagul României mai sus, pe podiumul mondial. Sunt luptător, nu plâng, doar că îmi pare rău“, a spus Ghiţă pentru Pro TV.
Noul campion mondial este olandezul Alistair Overeem, care a dispus în marea finală prin KO, în prima repriză, de compatriotul Peter Aerts.
Gala găzduită de Tokyo, dotată cu premii totale de 460.000 de dolari, a fost deschisă de o partidă de rezervă, Ewerton Teixeira (Brazilia) învingându-l pe Errol Zimmerman (Curacao).
Iată rezultatele înregistrate la „piramida“ de la Tokyo în primul tur: Peter Aerts (Olanda) s-a impus prin KO în prima repriză în faţa lui Mighty Mo (SUA), Semmy Schilt (Olanda) a câştigat la puncte disputa cu Kyotaro (Japonia), Gokhan Saki (Turcia) l-a depăşit la puncte, după o repriză suplimentară, pe Daniel Ghiţă, iar Alistair Overeem (Olanda) nu s-a „încurcat“ de Tyrone Spong (Surinam). În semifinale, Semmy Schilt (Olanda) a pierdut clar cu Peter Aerts (Olanda), care s-a calificat în finala galei K1, unde l-a întâlnit pe Alistair Overeem (Olanda), câştigător în faţa turcului Gokhan Saki. În ultimul act, olandezul Alistair Overeem l-a trimis în „lumea viselor“ pe conaţionalul său Peter Aerts chiar în prima rundă şi a devenit noul campion din K1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS