14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Jerry“ Gane promite un retur bun

„Jerry“ Gane promite un retur bun

Antrenorul „găzarilor“ a făcut un scurt bilanţ al turului şi a afirmat că lucrurile vor sta mult mai bine în partea a doua a campionatului.

„Principalul“ formaţiei craiovene Gaz Metan CFR, „Jerry“ Gane, s-a declarat mulţumit de parcursul elevilor săi din turul campionatului, deşi este de părere că puteau obţine mai mult. „În mare, sunt mulţumit. Pot spune că la capitolul minus ar fi prima parte a turului, pentru că am fost oscilanţi şi am pierdut uşor câteva puncte importante, care ne-ar fi propulsat în apropierea podiumului. Am pierdut cu echipele cu care nu ne aşteptam, am fost prea siguri pe noi şi ne-au pedepsit. Ne-am făcut singuri zilele grele. Pozitivi am fost în partea a doua, când am reuşit să nu pierdem în şapte etape şi să culegem destule puncte, mai ales cu echipele bune, ceea ce ne-a readus şi în grafic. Chiar dacă nu am fost constanţi, am reuşit să terminăm pe locul opt şi sunt convins că în retur, cu o pregătire foarte bună în iarnă şi mult mai bine montaţi, vom reuşi să avem un parcurs bun. Am încredere că putem face un retur foarte bun şi că ne vom atinge obiectivul, adică un loc mai bun decât cel pe care am terminat sezonul trecut“, a spus „Jerry“ Gane.

„Vor fi schimbări
în lot“

„Jerry“ Gane a afirmat că în perioada care urmează se va definitiva programul de pregătire pentru retur, anunţând totodată că lotul va suporta unele modificări. „Zilele următoare o să stabilim şi programul echipei, dar cu siguranţă că o să fie o vacanţă destul de lungă. Ne vom reuni pe la sfârşitul lunii ianuarie, pentru că returul va începe abia în martie şi avem suficient timp de pregătire. În privinţa cantonamentelor am vorbit deja, avem două variante, dar nu am stabilit nimic deocamdată. Vom purta o discuţie cu conducerea şi o să vedem ce putem face în programul de iarnă pentru ca lotul să fie cât mai bine pus la punct“, a spus antrenorul „găzarilor“. „Foarte curând o să anunţăm şi jucătorii pe care nu vom conta din retur, şi, de asemenea, o să vă ţinem la curent cu fotbaliştii care vor veni să întărească lotul“, a completat „Jerry“ Gane.
Antrenorul grupării de la „Depou“ s-a declarat optimist şi în privinţa jucătorilor tineri pe care îi are în lot, fiind convins că Mihnea Firoiu, Olivian Surugiu şi Alex Neacşa vor lua parte şi la partidele oficiale ale naţionalei mici, nu numai la trialuri. „Emil Săndoi a convocat trei jucători de la noi, Firoiu, Surugiu şi Neacşa, şi asta nu poate decât să mă bucure. Ţinând cont că Emil a mai venit la meciurile noastre şi pot spune că îi cunoaşte mai bine pe cei trei, sper ca în curând să nu mai fie chemaţi doar la trialuri, ci şi la meciurile oficiale“, a punctat „Jerry“ Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII