15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlro speră să bată „lanterna roşie“

Alro speră să bată „lanterna roşie“

FC Silvania – Alro Slatina
Stadion: „Măgura“ Şimleul Silvaniei, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţiile probabile:
FC Silvania: Miron – Muntean, Crişan, Huzuneanu, Ghiţă – Istvan, Ianc, Petcuţ, Prodan – Zăgran, Andor.
Antrenor: Florin Fărcaş.
Alro Slatina: Mecea – Pasăre, Vişa, Vodiţă, Dumitra – Popescu, Quist, Precup, Voicu – Bârsan, Ene.
Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: Şt. Erdei –  L. Udrea, I.Ciocănea. 

Ultima etapă a turului ediţiei actuale de campionat programează la Şimleul Silvaniei un meci între echipa de pe ultimul loc – gazdele – şi nou – promovata Alro, formaţie care a avut evoluţii bune în această parte a sezonului, fiind pe locul VII. Aluminiştii vor să încheie turul de campionat cu o victorie, dar meciul nu este foarte uşor, aşa cum ar părea la prima vedere. Un „obstacol“ important este faptul că pentru această dispută cu „lanterna roşie“, antrenorul Corneliu Papură se confruntă cu unele probleme de lot, respectiv cu câteva absenţe. Astfel, tehnicianul oltean nu se poate baza pe serviciile lui Kalai şi Pasăre, care sunt suspendaţi. În plus, Tătaru şi Răducu sunt accidentaţi.
După ce etapa trecută au stat, jucătorii pregătiţi de Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu vor să demonstreze că ultimele partide pierdute pe final au fost un accident. Corneliu Papură a declarat că, deşi formaţia din Silvania se află pe ultima poziţie a clasamentului, oltenii vor avea o deplasare dificilă, pentru că ambele echipe au nevoie de puncte şi îşi doresc victoria pentru a încheia cu dreptul turul de campionat.
„Va fi o deplasare grea pentru că au o echipă foarte bună. I-am văzut cu FC Argeş, au ratat câteva ocazii, chiar şi cu poarta goală. Vom avea un meci foarte greu. Noi avem şi probleme de lot“, a precizat principalul aluminiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS